Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

aşkımla kendime bir takvim yaptım

serdar_4545

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar nerdee tasarım yaa buna tasarımmı diyorsunuz sizz bırakın allah asşkınaa takwim demeye bin şahit lazımmm tam bir komedii böyle basit şeylere yorumda yapıyorsunuz yaa...önüne gelen photoshop kullanırsa böyle olur zatenn...

gordian

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle ben tasarım falan göremiyorum.Ben fotoğraf hakkında değinmek istiyorum amatörce çekilmiş bir foto ışık ve gölge ayarı çok zayıf ayrıca arka mekandaki manzara otopark görüntüsü uymamış dahaiyi bir mekan tercih edilmeliydi.Madem bu fotoyu koyacaksın ben olsaydım fotoğrafı dekupe yapar zemine güzel aşk sevgi figürleri ile donatırdım. Yinede emeğine sağlık ve sevgilinizle bir ömür boyu mutluluk diliyorum.:smile:

perikiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar nerdee tasarım yaa buna tasarımmı diyorsunuz sizz bırakın allah asşkınaa takwim demeye bin şahit lazımmm tam bir komedii böyle basit şeylere yorumda yapıyorsunuz yaa...önüne gelen photoshop kullanırsa böyle olur zatenn...

iş photoshopta degil freehandde yapıldı ve sizi şiddet kınıyorum ınsanların emekleriyle ne kadar kötü olursa olsun dalga gecmemek lazım

perikiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle ben tasarım falan göremiyorum.Ben fotoğraf hakkında değinmek istiyorum amatörce çekilmiş bir foto ışık ve gölge ayarı çok zayıf ayrıca arka mekandaki manzara otopark görüntüsü uymamış dahaiyi bir mekan tercih edilmeliydi.Madem bu fotoyu koyacaksın ben olsaydım fotoğrafı dekupe yapar zemine güzel aşk sevgi figürleri ile donatırdım. Yinede emeğine sağlık ve sevgilinizle bir ömür boyu mutluluk diliyorum.:smile:

cok haklısınız ozaman daha acemıydım onu bende artık begenmıyorum sımdı daha ıyısını yapıyorum bu guzel elestırınız ıcın tsk ederım cok nazıksınız

TEACHOFB

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gokhancamurcu.com
dekupe edilmesi daha iyi olurdu tabiki zeminle birleşik. birde damla + ulas kısmı boyle bir font orada hiç de hoş durmuyor...