Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Assan Port

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
980361985fotocunuz73026Eylul2011Pazartesi874assan.jpg

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarım güzel eline sağlık.

yalnız senin tasarımlarda benim bir şey dikkatimi çekiyor. birçok sözcükte, ş harfi yerine s kullanıyorsun. mesela bu çalışmada da var, "Son Yanasan Gemiler", "İLETİSİM", "Limanımıza ilk konteyner gemisi yanastı" gibi. Bunlar fark edilip sonradan değişiyordur umarım, yoksa web sitesi bu yazım hataları ile hem tasarımcı açısından, hem de işi yaptıran firma açısından hiç hoş durmaz.

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
tasarım güzel eline sağlık.

yalnız senin tasarımlarda benim bir şey dikkatimi çekiyor. birçok sözcükte, ş harfi yerine s kullanıyorsun. mesela bu çalışmada da var, "Son Yanasan Gemiler", "İLETİSİM", "Limanımıza ilk konteyner gemisi yanastı" gibi. Bunlar fark edilip sonradan değişiyordur umarım, yoksa web sitesi bu yazım hataları ile hem tasarımcı açısından, hem de işi yaptıran firma açısından hiç hoş durmaz.

öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim , bahsettiğiniz konuya gelince demo olarak hazırlandığı için yazım hataları olabiliyor ama dediğiniz gibi benim bütün çalışmalarımda ufak yazım hataları mevcut neden kaynaklanıyor derseniz tasarım yaparken dünya ile bağlantımı koparıyorum ister istemez kopmalar oluyor yazım hataları gibi tabiki bunlar demo çalışma olduğu için site yayına girmeden gözden geçirilip düzeltiliyor :)

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Genel görünüm gayet hoş emeğinize sağlık..