Emptype
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Asya yakasında yrd. grafiker olarak iş arıyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop - Çok İyi
Fireworks - İyi
Corel - Orta
Illüstrator - Az
QuarkXpress - Az
Sony Vegas Pro - Orta
İş deneyimi ve içeriği: -Uçak bileti satan bir şirketin grafik işlerini yaptım.
-Bir kaç müzik grubunun albüm kapağı ve wallpaperlarını design ettim.
-Asıl işim bilgisayar üzerinedir ve çalıştığım bilgisayar üzerine bütün iş yerlerinin web ve grafik işlerini ve yetkili servis işlerini yaptım.
-Crea firmasında donanım üzerine staj gördüm.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Zaman bulunca referans çalışmalarımı buraya atacağım.
İşle ilgili açıklama: Adım Ahmet Akçakaya
Şuan da 21 yaşındayım.
Liseyi Endüstri Meslek Lisesinde Bilgisayar Programcılığı ve Görsel Tasarım bölümünde okudum.Bilgisayar Programcılığında kararsızım bana zor ve karmaşık bir iş gibi geliyor.Kendimi görsel tasarımcılığa yönlendirdim.Üniversiteyi Süleyman Demirel Üniversitesinde Bilgisayar Programcılığı ve Görsel Tasarım olarak devam ettirdim ve bitirdim.Şimdi ise hayatta kendime bir yol çizmem gerekiyor, aklımdaki tek yol grafik tasarım üzerine kendime güveniyorum fakat daha öğreneceğim çok şey olduğunu bildiğim için yardımcı grafiker olarak başlangıç yapmak istiyorum.
Sevecen ve saygılı biriyimdir.Elimden geldiğince pratik iş yapmaya çalışırım.İş ortamına hızlıca ayak uydurabilirim.Çoğu şeyi çabuk öğrenirim.
Ümraniye'de ikamet ediyorum.Ulaşımı yakın olan Kadıköy-Üsküdar-Beykoz-Ataşehir-Maltepe semtlerde iş arıyorum.
E-posta: ahmet--akcakaya@hotmail.com
Telefon: 0538 452 11 28
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop - Çok İyi
Fireworks - İyi
Corel - Orta
Illüstrator - Az
QuarkXpress - Az
Sony Vegas Pro - Orta
İş deneyimi ve içeriği: -Uçak bileti satan bir şirketin grafik işlerini yaptım.
-Bir kaç müzik grubunun albüm kapağı ve wallpaperlarını design ettim.
-Asıl işim bilgisayar üzerinedir ve çalıştığım bilgisayar üzerine bütün iş yerlerinin web ve grafik işlerini ve yetkili servis işlerini yaptım.
-Crea firmasında donanım üzerine staj gördüm.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Zaman bulunca referans çalışmalarımı buraya atacağım.
İşle ilgili açıklama: Adım Ahmet Akçakaya
Şuan da 21 yaşındayım.
Liseyi Endüstri Meslek Lisesinde Bilgisayar Programcılığı ve Görsel Tasarım bölümünde okudum.Bilgisayar Programcılığında kararsızım bana zor ve karmaşık bir iş gibi geliyor.Kendimi görsel tasarımcılığa yönlendirdim.Üniversiteyi Süleyman Demirel Üniversitesinde Bilgisayar Programcılığı ve Görsel Tasarım olarak devam ettirdim ve bitirdim.Şimdi ise hayatta kendime bir yol çizmem gerekiyor, aklımdaki tek yol grafik tasarım üzerine kendime güveniyorum fakat daha öğreneceğim çok şey olduğunu bildiğim için yardımcı grafiker olarak başlangıç yapmak istiyorum.
Sevecen ve saygılı biriyimdir.Elimden geldiğince pratik iş yapmaya çalışırım.İş ortamına hızlıca ayak uydurabilirim.Çoğu şeyi çabuk öğrenirim.
Ümraniye'de ikamet ediyorum.Ulaşımı yakın olan Kadıköy-Üsküdar-Beykoz-Ataşehir-Maltepe semtlerde iş arıyorum.
E-posta: ahmet--akcakaya@hotmail.com
Telefon: 0538 452 11 28