Fontlarım nerdeyse tamamı uçmuş doğru düzgün font da bulamadım ancak bu kadar oldu..
guzel olmus ben begendimhosuma gitti renkler hersey uyumlu birtek insaat yazisinin fontu deisik olsa nasil olurdu diye dusundum biraz
:smile:
o sorunu bazen bende yasiyorumduzgun font bulamiyorum
Teşekkürler..Geniş bir arşivim vardı aslında ama hırsın gözü körolsunbaşka arsiv atayıom derken diğerlerini kaybettim işte ele ayağa düştük bunun yüzünden
![]()
Fontlarım nerdeyse tamamı uçmuş doğru düzgün font da bulamadım ancak bu kadar oldu..
kesimi fln hoş, renkler biraz abartılı kaçmış, logoyu sen mi yaptın? inşaat kısmını düzenli bir yazı seç, adres kısmı biraz büyük olmuş bence
bu bahane değil emek veriyorsun. Bir gün sonra bitsin ne olacak.
dafont.com istediğin fontu indir kullan.
emeğin için teşekkürler.
Evet logo bana ait tabi buna logo denirmi tartışılırzaten hız deneme amaçlı yaptım yani özenilip bezenilerek yapılmadı açıkçası..
Şimdi olmadı...
Tasarım senin dünyan hız denemesi yapma lütfen!!!
Emek ver çaba göster ki; Bizde takdir edelim. Bu senin referansın uğraş üzerinde ve son halini buraya koy görelim. Olur mu?
Saygılar
Şimdi olmadı...
Tasarım senin dünyan hız denemesi yapma lütfen!!!
Emek ver çaba göster ki; Bizde takdir edelim. Bu senin referansın uğraş üzerinde ve son halini buraya koy görelim. Olur mu?
Saygılar[/QUO
Kesinlikle katılıyorum bu arada link için teşekkürler tek tek alıyorum şu an.
Sevindirici bir haberKolay gelsin
topragım ellerıne saglık canın sagolsun font arsıvı hakkında yardım ıstersen hemen yukleyıp lınkını vereyım kardesıme kolay gelsın