Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Autocad’le Kız Tavlama Teknikleri

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
autocad3.jpg

"Autocad'le bir kız tavlayan adam, Photoshop'la şovunu yapar."

Autocad'le Çapkınlık

Bu başlık mimarlara yönelik olup, “surf yaparken rastladım bu siteye” ziyaretçilerini pek açmayabilir.

Şimdi ofiste çok güzel, maşallah, ilik gibi bir kız var… Tabii bir bilgisayar, bir de Autocad. Kızcağız diyor ki; “pühh, çizimin önemli kısımlarını yanlışlıkla silmişim! Üstüne de 1 saat çalışmıştım. Şimdi herşeyi geri almak zorunda kalacağım, ühü“…

İşte tam o sırada arkasından yanaşıyorsunuz. Komut satırına “oops” yazıp enter’a basıyorsunuz. Bu komut sadece son silme işlemini geri alıp (undo) sonrasında yapılmış işlemleri aynen koruyacaktır. Ardından sessizce arkanızı dönüp akşam yemeği için rezervasyon yapmaya gidiyorsunuz.

Aynı kıza 3 günden (bir akşam yemeği, bir de kayak turu) sonra tekrar yanaşıyorsunuz. “Imm, bu çizim çok dağınık. Parametrik çalışmak istiyorsan objelerini optimize etmelisin.” diyorsunuz (kızlar genelde Autocad’i kötü kullanırlar) ve komut satırına “overkill” yazarak enter’a basıyorsunuz. “Bu komut, üstüste çizilmiş elemanları, tanımlanan bir hata payı aralığında temizler” diye ekleyip şarap siparişi vermeye gidiyorsunuz… Tebrikler, Gece yapacaklarınız size kalmış.

Alıntıdır.