Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ayakkabı broşürü:D (Contagio)

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar ilk kez yaptığım ayakkabı broşürünü yorumlarınıza sunuyorum..:)

ayakkabbror.jpg

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
linke tıklayınca açıldı bende ama birsürü hata, uyumsuzluk var. hangi birini eleştirelim ki. bence bu tarz çalışmaları inceleyip daha iyisini yapmaya gayret etmelisin..

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
sınav calışmasıydı 70 aldım:D mesela ne bozuk?

sev-ya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fotograflar çok yapay duruyor efektler biraz fazla olmuş
zeminle biraz kaynaştırman gerekiyor.

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
ama arkadaşlar ben bu işi yeni ögreniorm illaki eksklerim olcaktr yorumlar için tşk..:)

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
- zemin rengi çok uyumsuz, cırt bi renk, yoğun, göz alıcı, zemin rengine bakmaktan ürüne bakamıyorum.
- ayakkabılara kabartma vermişsin, gerçek dışı bir durum.
- yazılar türkçe değil, estetik ve yeni kelimelerinde hafr hatası var.
- web sitesinin yazımında da bir harf hatası var.
- bayan görseli ise tam bi rezalet, böyle bir kadın tipi varmı, hangi gezegenden geldi, ayaklar ayrı tarafta popo ayrı tarafta, müdahale etmişsin sanırım ama daha beter bozmuşsun.
- kadın görselinin dekupesi sorunlu, kırık ve etrafında beyaz bir kontür kalmış dekupe hatasından dolayı.

Gördüğüm bozukluklar bunlar, daha başka bişey de yok zaten ki. bozuk olmayan tek şey logo. onu öyle olduğu gibi koymuşsun, ondan logoda bir sorun yok sanırım. Bu çalışmadan 70 aldın, seni değil hocanı tebrik ediyorum.

Önceki zamanlarda "HORUS" demişti, başarısızlığı olumlu eleştirmek doğru değildir diye, şimdi bu tasarımınızla 70 almışsınız, acaba hocanız size iyilik mi etmiş, kötülükmü buna siz karar verin.

Yine söylüyorum benzeri çalışmaları inceleyin bence. O zaman bu dediklerime kızmayacaksınız. Umarım daha iyilerini yaparsın.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
enstantene arkadaşımızın dediklerine katılıyorum.Hadi bunları geçtik diyelim bayan görseli çalışmayı bitirmiş zaten:) İlk çalışman olduğu için hata oranı fazlasıyla çok ama daha iyilerini zamanla başaracaksınız ve geriye dönüp baktığınızda bu çalışmayı ben mi yaptım diye soracaksınız kendinize:p . Sitedeki çalışmaları İnceleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz.
Başarılarınızın devamnı dilerim.İyi tasarımlar..

azap0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz yapay duruyo ama düşünce falan deli olmuş xD