Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

aydın eğitim aracları

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅

SİZCE HANGİSİ ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

Benzer konular

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar neden yorumlarınızı esirgiyorsunuz.

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2-11-ve 12 çok karışık ve göz yorucu, 9 numarada yazılar iç içe geçmiş, 5 numaradan ise alaka kuramadım, 4 ve 6 numara üzernde yoğunlaşabilirsin eline sağlık.

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
11 numara güzel nedeni ise karış fln olduğu belirtmişler bence logo di,kkt cekmesi ve akılda kalıcı olması lazım.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu kadar çok logo yapman hem müşteriyi bizi sıkar.. Ayrıca fabrika gibi üretmeye devam edersen yakında tasarım gücünü kaybeder seri işler çıkarmaya başlarısın ve template sitesi gibi olursun..

1 ve 5 numara fena değil ama uygulama (baskı) kısmını düşünerek geçiş kullanmadan olabilidiğince sade renkler kullanmalısın.

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için teşekkürler dikkate alıcam

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence 6 numara olabildiği kadar sade ve şık duruyor diğerleri konudan da uzaklaşmış ancak 6 numara konu ilede alakalı tabi A harfini T cetveli veya gönye ye biraz olsun benzetirsen direk kullanmadan ancak şu hali bile yeterli iken bence daha iyi sonuç alırsın kolay gelsin...

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bır kac çalısmanda hata var harfler iç içe girmis o kadar cok calısma varkı hangısıne ne yorum yapacagımı sasırdım ama logoların bır kacı ıcon gıbı duruyor ve ayrıca kullandıgınız renk gecısleri bskı asamasında sorun yaratacaktır başarılar

grf06

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım hepsi birbirinden güzel olmuş..Gerçekten eline ve yüreğine sağlık..Ama bence konuyu çağrıştırma adına 10 bence daha hoş duruyor..Bunun yanında 1,6 ve 8 bana daha güzel geldi..Tabii karar senin..Ayrıca daha işin başında biri olarak bu logoları yaparken coreli mi, Illustrator mi kullandın ayrıca merak ettim..Hakikaten güzel olmuş..Çalışmalarında başarılar...

baran_34

🌱Yeni Üye🌱
Emre hocam öncelikle emeğine sağlık logolarımızın hepsi birbirinden güzel olmuş. İnternette firmamız hakkında neler var diye gezinirken tesadüfen buldum bu siteyi. Logo tasarlarken dikkat etmeni istediğim bir husus olacak senden. Bu logolar kartvizitlerimizin dışında ileride kurumsal kimliğimizin simgesi olacak ve üretmiş olduğumuz sıraların ön tarafında saca yazılmış olarak yer alacaktır. Bu yüzden Eğer başka çalışmaların olmayacaksa 8 numara güzel olmuş. Levent BAĞCI

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
amaca en uygun 10. calışma yazı fontunu ve renginide değiştirsen cok daha iyi olur bence emeğine saglık iyi çalışmalar