Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ayyıldız logo çalışması

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayyldzlogo.png

Benzer konular

köftehor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam renkler biraz daha kaliteli olabilirdi.yinede güzel çalışma

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
markete uyarlamanız iyi olmamış bir market için çok zarif bir logo ve renk seçimi, bu rengi kullanıcaksanız ve yanında logo tasarımınıda daha uygun kuruluşları terçih edin biraz basit kaçıyor. logo çalışmanı begendım yanlızca göze batan kısım köşedeki yıldız basit kalmış sanki idareten yerleştirilmiş gibi durmakta (Şahsıma ait fikirlerimi sundum) emeğine saglık.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
markete uyarlamanız iyi olmamış bir market için çok zarif bir logo ve renk seçimi, bu rengi kullanıcaksanız ve yanında logo tasarımınıda daha uygun kuruluşları terçih edin biraz basit kaçıyor. logo çalışmanı begendım yanlızca göze batan kısım köşedeki yıldız basit kalmış sanki idareten yerleştirilmiş gibi durmakta (Şahsıma ait fikirlerimi sundum) emeğine saglık.
evet hakılısın ama zaman kısa olunca anca bu çalışma çıkıyor:emo1::emo1:
hızlı ve güzel çalışma çıkmıyor biliyosundur:wink:
uyarılar için tşk .lerbirde siz olsanız bu logoyu nerde kullanırdınız ???

tabaka67

🌱Yeni Üye🌱

renkleri kırmızı beyaz deneseydin daha güzel olmazmıydıayyıdız bayrağı simgelediği için:emo1:
güzel çalışma olmuş eline sağlık

Engin GER

🌱Yeni Üye🌱
bol bol okuyalım,,taslak çizelim,,ve eğer bu işi yapmayı düşünüyorsak,,bu işi biraz ciddiye alalım,,,,teşekkürler

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Zaman kısa, iş acil, müşteri gıcık vs. vs. vs.
Peki kısa zamanda hiçmi renk kombineleri düşünülmez?
Kısa zamanda hiçmi çizgilerin simetriği incelenmez?
Kısa zamanda market yazı karakteri ile ayyıldız karakterinin uyumu düşünülmez?

Bunları bende yapıyorum ne yazık ki yapmıyor değilim ama bu kadar basitinde değil.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Zaman kısa, iş acil, müşteri gıcık vs. vs. vs.
Peki kısa zamanda hiçmi renk kombineleri düşünülmez?
Kısa zamanda hiçmi çizgilerin simetriği incelenmez?
Kısa zamanda market yazı karakteri ile ayyıldız karakterinin uyumu düşünülmez?

Bunları bende yapıyorum ne yazık ki yapmıyor değilim ama bu kadar basitinde değil.

irem kerdş bana güzel bir yazı fontu söylerimisn bu çalışmaya gidecek herkes yazı fontu diyor ama bir tane isim veren yok:emo1: söylerseniz budaki çalışmayı değiştirecem:wink:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın delibadi. Bu sizin bakış açısından çıkan bir çalışma olduğu için en yakışanı da sizin bulmanız lazım.
Kaldı ki en zor kısmı tüm fontları denemek olsa dahi...

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
bu konuda irem'e katılıyorum.
Daha dikkatli font seçimi yaparsan görselide birazdaha şık bi fikirle artırırsan daha başarılı bi çalışma olacaktır. Ancak bunları biz saan fikir olarak söyleriz sen yaparsın. Biz talimat werdiimiz an o çalışma senden çıkmış olur. Unutma.
Başarılar

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sayın delibadi. Bu sizin bakış açısından çıkan bir çalışma olduğu için en yakışanı da sizin bulmanız lazım.
Kaldı ki en zor kısmı tüm fontları denemek olsa dahi...

bu konuda irem'e katılıyorum.
Daha dikkatli font seçimi yaparsan görselide birazdaha şık bi fikirle artırırsan daha başarılı bi çalışma olacaktır. Ancak bunları biz saan fikir olarak söyleriz sen yaparsın. Biz talimat werdiimiz an o çalışma senden çıkmış olur. Unutma.
Başarılar

yorumlar ve bilgiler içintşkler irem-rıdvan :rofl::rofl:bir sonrakine inş daha dikkati ve güzel bir çalışma çıkacaktır:wink:

Hassen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana göre bir logo tasarlamak en az 1 hafta sürer , örnekteki logo için yeterli derecede düşünülmediğini görüyorum.Daha fazla üstünde durmak lazım.Logo tasarlamak bir sanattır, gerçi bende pek beceremiyorum ama , işin aslı böyle ...!

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bana göre bir logo tasarlamak en az 1 hafta sürer , örnekteki logo için yeterli derecede düşünülmediğini görüyorum.Daha fazla üstünde durmak lazım.Logo tasarlamak bir sanattır, gerçi bende pek beceremiyorum ama , işin aslı böyle ...!

o sizin fikriniz dir saygı duyarım ama bir hafta bir logo için düşünürsek diğer işler nasıl olur siz söyleyin:wink:

Engin GER

🌱Yeni Üye🌱
tasarım fikri gün olur bir saatte çıkar,,gün olur 2 hafta da anca çıkar,,zamanı,kısıtlamaları,belli bir süresi,sert kuralları olmayan şeye biz sanat diyoruz...çizdiğiniz bir şeyi herkez beğenmek zorunda değil...ama kaliteli iş yapmak için yaptığımız işin üzerinde ''BİR DAHA VE BİRDAHA DÜŞÜNMEK LAZIM''....

delibadi arkadaşım dafont.com 'dan fontlara bi göz atabilirsin yazı stili logonun şeklini belirlemede en etkili parçadır....ve bilgisayarında bol bol ,,işe yarayan yaramayan bir sürü font bulundur,deneye deneye fikirlerinde gelişir..

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
y biraz silik duruyo onun rengini değiştirisen çok daha güzel olacağına şüphem yok

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Amblemi beğendim.Ancak Ayyıldız yazı fontu uygun düşmemiş.Renk alternatifleri üzerinde de çalışman uygun olur bence.Başarılar.