Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Az sayıdaki dergi adedine teklifler sunabilecek bir yer arıyorum

poemlove

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

dijital baskı teknolojilerinin gelişmesine rağmen ona ulaşmak hala büyük bir sorun. Matbaalar hala kalıplarla çalıştığı için az sayıda bastırmak istediğimiz derginin maliyeti çok yükseliyor. Fakat adeti artırmam mümkün değil. Bu nedenle az sayıdaki dergi adedine insani teklifler sunabilecek bir yer arıyorum.

Dergi neredeyse bütünüyle görsellerle kaplıdır.

Kağıt kalitesi için alternatif önerilere açığım. 170 gram altı olmayacak şekilde, kuşe olmayan, selefonsuz her türlü mat-düz-güzel kağıt olabilir.

Tasarım InDesign'da yapılmış olarak iletilecektir.

Mümkünse 4 ve tek renk için tekliflerinizi bekliyorum.

Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.

Özellikler:
— Boyut: A5
— Sayfa Sayısı: 24 (Kapak yok)
— Kağıt: Japon Bristol - 180 gram
— Adet: 100
— Tel Zımba

İletişim:
dergievi@gmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. Baskı fiyat teklifi isteyen ya da bu ilanlara fiyat teklifi veren üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

kafile

🌱Yeni Üye🌱
Derginizi matbaa değil de dijital baskı olarak düşünürseniz yardımcı olabilirim. Matbaa ve ajanslar için de demo hazırlıyabiliyoruz. Bizde bir adet demo hazırlayabilirsiniz, baskı kalitesinide gördükten sonra derginizi tamamen renkli olarak matbaadan cıkmış gibi kısa sürede teslim alabilirsiniz yerimiz antalya da igilenirseniz adresimiz biztanitim@hotmail.com dan ya da 0242519 24 52'den görüşebiliriz.
BizTanıtım Baskı v Baskı Çözümleri