Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aziziye Belediyesi için yaptığım çalışma

yoneysel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aziziye1.jpg

Bu logoyu Aziziye Belediyesi logo yarışması için hazırlamıştım.

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışma fakat neden seçilemediği hakkında bir fikriniz var mı?
Benim ufak bir tahminim var: Örneğin; Türkçe karakter yok :)

........................................................................................

Aynı yarışmaya katılıpta seçil(e)meyen bir logoya yaptıgım yorumu okumanızı rica ederim. Aynı şeyler sizin için de geçerli :)

Seçilen Logo:
marka243f5242241c722dby.jpg

.....

Belediyenin özelliklerini yansıtan logo olmasını göz önünde bulunduruyorlar biraz inceledim...:

.....

İlk olarak Termal Turizm olmak üzere, doğal güzellikleri yansıtacak, destansı özellikler de göz önünde bulunduralarak bunu ön plana çıkarıcı olmasına dikkat edilmiş. Ayrıca "Aziziye tabyaları" ve "dadaşlık sembolu" ana unsur kabul edilmiş. Bu koşullara bakılarak bu logo gerçekten özgün ve güzel ama;
"Aziziye Belediyesi" için uygun değil :)

Kolay gelsin...

Son düzenleme:

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede güzel bir çalışma ve arkadaşın dediğine katılıyorum türkçe karakter sorun olmuş olabilir

yoneysel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışma fakat neden seçilemediği hakkında bir fikriniz var mı?
Benim ufak bir tahminim var: Örneğin; Türkçe karakter yok :)

Ben bu tür logo yarışmalarına hep son anda katılıyorum.Bu da öyle oldu.Yarım gün ayırabildim.Ben yarışmadan sonra Belediye ile görüştüm.Fakat 1. olan logonun daha sade olduğunu söylediler.Yani biraz nasip meselesi.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bu tür logo yarışmalarına hep son anda katılıyorum.Bu da öyle oldu.Yarım gün ayırabildim.Ben yarışmadan sonra Belediye ile görüştüm.Fakat 1. olan logonun daha sade olduğunu söylediler.Yani biraz nasip meselesi.

Tabiki... Sonuçta bu bir belediye logusu: Belediye bankında da kullanılacak, belediyenin yaptırdıgı bir kalemde de... Ayrıca bu loguyu TEK RENK düşünün bir de... :)
Eminim biraz daha zaman ayırsaydınız, daha iyi şeyler çıkacaktı ;)
Tekrar emeğinize sağlık.

yoneysel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler

İş yoğunluğum nedeniyle zaman ayıramadım.Aslında 1. olabilirdim.Daha önce bir 1.lik aldım.Ayrıca Adıyaman Belediyesi için yaptığım logoyuda ekledim.İlginize tşk ederim.