Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Badem Nakliyat Logo

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Yorumlariniz icin simdiden tesekkürler...

badem.jpg

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
İsim Badem diye illa badem kullancaksanız bence badem içi kullanın.. Neden se ilk bakışta Şeftali çağrışımı yaptı bende. ;)

Onun dışında; tipografide hatalar var. düz ve keskin hatlara sahip olan font ile oynamış badem formuna getirmeye çalışmışsınız. dolayısıyla yarısı yuvarlak hatlı yarısı keskin hatlı font emanet durmuş, ve oynandığı çok belli..

Renk seçimi ve tonaj çalışması hoş olmuş..

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Yorum icin tskrlr.Bence fontla oynandigindan bukadar emin olmayin fontta oynama yapilmadi fontun ismini özelden atarim bi incelersiniz.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Renk seçimi şık ama;

Badem görselini bende sevmedim logonuz vektörel o fotoğraf olarak kalmış ve çok sırıtmış

''B'' ve ''D'' Harflerindeki deformasyonlar ise çok göze batıyor

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Yorum icin tskrlr.Bence fontla oynandigindan bukadar emin olmayin fontta oynama yapilmadi fontun ismini özelden atarim bi incelersiniz.

O zaman bende font değişikliği işe yaracaktır..

Not yazarken cevabınız gelmiş.. Bu mesajta tekrar yazıyım:

Diğer çalışmalarıza bakarak yorum yaptım, zaten olması gerekende bu.. ve bu çalışma diğerlerinin yanında eleştiriyi hakketti, daha iyilerini yapabiliyorsunuz ;)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Onur Bey'e ben de katılıyorum.Badem içi amaca daha iyi hizmet ederdi.Tabi bide fontlar değişmeli bence.Renk seçimi ve konsept güzel.Emeğinize sağlık.

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bademi vektörel kullan font konusunda arkadaşlara bende katılıyorum elinize sağlık yani göze batması konusu

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Renk seçimi şık ama;

Badem görselini bende sevmedim logonuz vektörel o fotoğraf olarak kalmış ve çok sırıtmış

''B'' ve ''D'' Harflerindeki deformasyonlar ise çok göze batıyor

Bademide aynı renk yaptıgımda uyumlu duruyordu ama ozamanda bademi animsatmiyordu.

O zaman bende font değişikliği işe yaracaktır..

Not yazarken cevabınız gelmiş.. Bu mesajta tekrar yazıyım:

Diğer çalışmalarıza bakarak yorum yaptım, zaten olması gerekende bu.. ve bu çalışma diğerlerinin yanında eleştiriyi hakketti, daha iyilerini yapabiliyorsunuz ;)

Baya font denedim ama denediklerim ya uymadı yada sıradan geldi sonunda buna karar verdim.ilgin icin tesekkür ederim :)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Sizin içinize sindi ise söylenecek pek birşey kalmıyor
Başarılar

egzantirig

🌱Yeni Üye🌱
cok begendim kamyonun üzerinde badem şirin olmus

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
daha farklı bir font kullanırsan daha hoş bir çalışma olabilir
eline sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Öncelikle kamyon bir logo ambleminden çıkmış bir resim olmuş durumda... kamyonu kaldırırsak .. altaki yazının yanına yazıyla hizelanmış ister içi ister dışı fark etmez bir badem koysak.. Logo logoluktan çıkmamış ve tam yerinde amacına uygun bir çalışma olur.. emeğinize sağlık..

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
benim hoşuma gitti eline sağlık...

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Öncelikle kamyon bir logo ambleminden çıkmış bir resim olmuş durumda... kamyonu kaldırırsak .. altaki yazının yanına yazıyla hizelanmış ister içi ister dışı fark etmez bir badem koysak.. Logo logoluktan çıkmamış ve tam yerinde amacına uygun bir çalışma olur.. emeğinize sağlık..

Dedigin sekilde biraz sıradan olur gibi.Yani kamyonla beraber tam anlamını kazanıyor, sadece badem biraz resim gibi duruyor ama kamyon renginde yaptigim zaman bademe benzemiyor.Bide yanlış anlamadıysam bazı arkadaşlar bademe resim demişti galiba ama o da vektör sölemis olim:)

benim hoşuma gitti eline sağlık...

Begenmene sevindim tesekkürler:)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazıda kullanılan karakteri beğenmedim
ayrıca isminde "badem" var diye logoda badem kullanmak, badem ya da bademle alakalı herhangi birşey yapmayan bir firma için yanlış bir seçim. bence bademi ve kamyonu kaldırın. sadece logotype olarak çalışın. eğer sıradan olma endişeniz varsa, bunu fontunda yapacağınız bir iki ufak değişiklikle logotype'a kazandıracağınız farklılık ve estetikle aşabilirsiniz. o da olmadı, illa badem kullanacğım derseniz de yazının yanına bir badem iliştirin.

iyi çalışmalar.

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Yorum ve önerin için tskr.Bademi kullanmamımn sebebi badem nakliyat ismiyle tam bi bütünlük saglamasini istedigim için kullandım.Akılda kalıcı ve ilk baktıgında ne ile alakalı bi logo oldugu anlaşılıyor die düşündüm.Ama dedigin gibi type olarakta biçok farklı çalışma yapılabilir.

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmanı daha simgesel ve grafiksel hale dönüştürebilirsin ismini badem kullandın die badem koymana gerek yok espirili yaklaşmaya çalış bi kanguru olabilir yavrusunu karnında taşıdı için bi kuş olabilir yada yazılarını oynayarak bir şekle veya biçime benzetebilirsin mesela TIR yazısına dikkatli baktığında yazı hatlarından rahatlıkla simgesel bi tır çıkablir

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
.şeftali çekirdeği yerinde olmuş, badem biraz daha yassı...

stilize bi kamyona illustre bir badem
at kuyruunda kelebek

etkisi yaratıyo.

font seçimi de iyi değil. gerçekten gereğinden fazla uzamış.