Yorumlarınızı bekliyorum :)
96Design 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Ara 2010 Mesajlar 52 Tepkime puanı 1 22 Ağu 2013 #1 Yorumlarınızı bekliyorum
tolgahan038 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 81 Tepkime puanı 1 22 Ağu 2013 #2 harika bir kompozisyon, tasarım da güzel, yalnız kent yazısı tonlamadan dolayı okunmuyor, açık ton stroke deneyebilirsin. başarılar
harika bir kompozisyon, tasarım da güzel, yalnız kent yazısı tonlamadan dolayı okunmuyor, açık ton stroke deneyebilirsin. başarılar
T tyypgzl60 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 Tem 2013 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 22 Ağu 2013 #3 Süper Olmuş Gerçekten Güzel... Kullandığız Programlar Ne Acaba ??
96Design 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Ara 2010 Mesajlar 52 Tepkime puanı 1 22 Ağu 2013 #4 tolgahan038' Alıntı: harika bir kompozisyon, tasarım da güzel, yalnız kent yazısı tonlamadan dolayı okunmuyor, açık ton stroke deneyebilirsin. başarılar Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için teşekkür ederim.. balığın yazının arkasında kalan kısmını daha fazla yok etmek istemediğim için stroke veya boşluk kullanmadım.. tyypgzl60' Alıntı: Süper Olmuş Gerçekten Güzel... Kullandığız Programlar Ne Acaba ?? Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkür ederim vektörel halini illustrator cs6 ile yaptım : ahşap desenini ise photoshop cs6 ile ekledim
tolgahan038' Alıntı: harika bir kompozisyon, tasarım da güzel, yalnız kent yazısı tonlamadan dolayı okunmuyor, açık ton stroke deneyebilirsin. başarılar Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için teşekkür ederim.. balığın yazının arkasında kalan kısmını daha fazla yok etmek istemediğim için stroke veya boşluk kullanmadım.. tyypgzl60' Alıntı: Süper Olmuş Gerçekten Güzel... Kullandığız Programlar Ne Acaba ?? Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkür ederim vektörel halini illustrator cs6 ile yaptım : ahşap desenini ise photoshop cs6 ile ekledim
T tyypgzl60 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 Tem 2013 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 22 Ağu 2013 #5 Şunu Sormuştum Logo'yu Hangi Programla Yani Ben Yeni Acemiyimde... Kusura Bakma.
tolgahan038 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 81 Tepkime puanı 1 22 Ağu 2013 #6 stroke yok etmeyecektir, yazıyı belli edecektir. çünkü sorun yaratabilir, baskılarda falan.