Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bar Restaurant icin Logo Calismasi

MEMO-LINE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar yeni Bar Restaurant actik ve Kendi is yerimiz icin bir Logo calismasi yapmak istyorum, isim "NuBar" ve Oriental bir Bar fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim, yaptigim calismalari burda sunup fikirlerinizi alicam.

lokman4ej2.png

ilk calisma..

Benzer konular

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
NuBar üzerindeki ateşle NüBar okunuyor. Logo için yorum yapmıyorum çünkü birşey anlamadım.

MEMO-LINE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
U üzerindeki alev'i kuzenim özellikle istedi, o yüzden yaptim,

baska yorum yokmu..:(

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
alevi kullanman şart ise u da değilde başka harfte kullansan daha iyi olur. okunması yoruma açıkolmaz bence. onun dışında karakter gayet kibar sanırım sizin yansıtmak istediğiniz görüntüyü yansıtmış olmalı, özenle seçilmiş gibi duruyor. iyi çalışmalar

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kötü olmuş:( çalışman gerek

MEMO-LINE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alevi kullanman şart ise u da değilde başka harfte kullansan daha iyi olur. okunması yoruma açıkolmaz bence. onun dışında karakter gayet kibar sanırım sizin yansıtmak istediğiniz görüntüyü yansıtmış olmalı, özenle seçilmiş gibi duruyor. iyi çalışmalar

tesekkürler, logoyu kuzenimede gösterdim kücük harfleri tam olarak beyenmedi kücük harflerde fikirlerinizi paylassaniz sevinirim..

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo hakkında bi yorum getiremicem ama dikkatimi çeken ® neden var logo da pantentini aldınız heralde logonun.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
"N" ve "B" ölçünün orantısız olmuş biraz küçült ve biraz daha değişikli çalışmalısın

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
neon görünümü verebilirsin ya da daha dikkat çekici şatafatlı bir çalışma görmeyi umuyorum. eline sağlık!

virgull

🌱Yeni Üye🌱
Logo yok, iki yazıya verilmiş iki renk tonu.

MEMO-LINE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla cok yardimci oluyorsunuz arkdaslar..:)

pikasu

🌱Yeni Üye🌱
cok sönük olmuş yani bi şeyler eksik olmuş sanki yemeğin tuzu eksik olmuş gibi bi şeybiraz daha calışmalısın üstünde

aslında hiç fena değil yani güzel bir çalışma genede eksik birşey var bu da içinizden gelen herşeyi katarak sunmanız iyi olucağını gösterir.

Moderatör tarafında düzenlendi: