Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Başarılı grafik tasarımcı başarılı bir işveren arıyor.

Pınar Şimşek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar,
Kısaca kendimi tanıtayım yaşım 24 İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. 2 yıldır grafik tasarım işiyle uğraşıyorum 1 buçuk senedir sektörel dergiler çıkaran bir ajansta grafiker olarak çalışıyorum. İşimi çok seviyorum geliştirilmeye açık biriyim her türlü yeniliği dikkatle dinler kendi payıma düşeni alırım. Fakat işverenim bana yetersiz, ayrılacağım kesin olarak. Amatör olmayan işveren kendini bilen hakkı ve hukuku mutlaka önemsemiş olan ajans veya başka bir şirkette "Grafik Tasarım" ne demek bunu iyi kavramış karşısındakine saygıyla her daim iletişim kurabilen kısaca kendini bilen bir işveren arıyorum.İşverene verebileceklerim Photoshop ve Indesign kullanıyorum. Sektörel dergiler çıkardım dergi dizgisi (mizanpaj),ilan tasarımları, kartvizit, broşür, afiş ve şirketin ihtiyacı olan kurumsal kimlik çalışmalarını yapabilirim. İstanbul Avrupa yakası tercihimdir.
mail adresim: simsekdesign@gmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

Tamer Bey

🌱Yeni Üye🌱
Göztepe Kadıköy'deki işyerimizde çalışacak profesyonel grafiker arıyoruz
Bizşimle irtibat kurarsanız sevinirim: 0554 491 80 96

Pınar Şimşek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlan günceldir.

Merhabalar,
Kısaca kendimi tanıtayım yaşım 24 İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. 2 yıldır grafik tasarım işiyle uğraşıyorum 1 buçuk sene sektörel dergiler çıkaran bir ajansta grafiker olarak çalıştım. İşimi çok seviyorum geliştirilmeye açık biriyim her türlü yeniliği dikkatle dinler kendi payıma düşeni alırım. İşten ayrılmış bulunmaktayım. Amatör olmayan işveren kendini bilen hakkı ve hukuku mutlaka önemsemiş olan ajans veya başka bir şirkette "Grafik Tasarım" ne demek bunu iyi kavramış karşısındakine saygıyla her daim iletişim kurabilen kısaca kendini bilen bir işveren arıyorum.İşverene verebileceklerim Photoshop ve Indesign kullanıyorum. Sektörel dergiler çıkardım dergi dizgisi (mizanpaj),ilan tasarımları, kartvizit, broşür, logo, afiş ve şirketin ihtiyacı olan kurumsal kimlik çalışmalarını yapabilirim. İstanbul Avrupa yakası tercihimdir.
mail adresim: simsekdesign@gmail.com

Alp Ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren, Reklam Ajansımıza

matbaa konusunda tecrübeli, GRAFİKERLER alınacaktır...

Bize yönlendirebileceğiniz arkadaşlara duyurulması dileğiyle...

Saygılar...

Firmamız bünyesinde, günlük gazete, Reklam Ajansı, Matbaa ve Trakya'yı kapsayan radyomuz bulunmaktadır.

--
İyi Çalışmalar
Cihangir Arık
Alp Ajans - Çerkezköy Matbaası
Tel: 0 282 726 17 66

Pınar Şimşek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlan günceldir.
Fakat rica ediyorum aşağıdaki insanlar bana mail atmayın:
Görüşmeye gidiyorum iyi hoş anlaşıyoruz, pazartesi olarak gün verilir ve gel başla denilir. ve paaat 2 gün sonra ardından bir mail.: Pınar hanım, biz başkasıyla anlaştık gelmenize gerek kalmadı.!!! Ben tam bütün işleri ayarlayıp kendimi hazırlıyorum başlamak için ve böyle cevaplar mailler...
Lütfen böyle insanlar bana ulaşmayın arkadaşım, aramayın ve hatta görüşmeye bile çağırmayın... Yeter artık bunaldım sizlerden. Niyetiniz neyse o olun hatta onu mailde bildirin. Bizlerde insanız ayıptır ayıp!!