Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

basit t-shirt çalışmam

umutsuztasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba bugün bir t-shirt denemesi yaptım fikirlerinizi bekliyorum, eksikliklerimi ve ne genel tasarım üstünden ne olsa daha iyi olurdu söylerseniz çok sevinirim

Uploaded with ImageShack.us

meri90

🌱Yeni Üye🌱
tasarımları phshop lamı yoksa vektröl prg lamı ypıoyorsunz

meri90

🌱Yeni Üye🌱
bn vektoröl prog bilmiyorum kursam çözerim ama pshop bliyorm .. bir kaç tasarım yaptım bunları atolyelere fab. vrmk istyorm.. png orlk kydediyorm.. illa ki illisturatr denmi ypmm gerekir.? bilgi verirseniz çok sevinirim :)

meri90

🌱Yeni Üye🌱
help

vektör illustrator, sadece t-shirt dekupelerini photoshopta yapıyorum

bn vektoröl prog bilmiyorum kursam çözerim ama pshop bliyorm .. bir kaç tasarım yaptım bunları atolyelere fab. vrmk istyorm.. png orlk kydediyorm.. illa ki illisturatr denmi ypmm gerekir.? bilgi verirseniz çok sevinirim :):angel:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bn vektoröl prog bilmiyorum kursam çözerim ama pshop bliyorm .. bir kaç tasarım yaptım bunları atolyelere fab. vrmk istyorm.. png orlk kydediyorm.. illa ki illisturatr denmi ypmm gerekir.? bilgi verirseniz çok sevinirim :):angel:

Boşluk doldurmaca oyunu gibi aradaki unutulmuş harfleri biz mi dolduruyoruz? :D:D:D

meri90

🌱Yeni Üye🌱
yaaaaaa :D yrdım cı olun biriniz çıldırcam :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yaaaaaa :D yrdım cı olun biriniz çıldırcam :)

lbt yrdmc lck br glr.
Türkçesi: Elbet yardımcı olacak biri gelir. :D

Ama bu gidişle ilk önce admin gelecek kulaklar sağlamdır umarım. :rofl::rofl::rofl:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Forum dili Türkçedir. Forumda Türkçe kelimeleri hatasız kullanmaya özen gösteriniz. Kısa mesaj ve Msn dili diye tabir edilen kısaltmalar (Örnek: Slm, nbr, ok, bye) kullanmayınız. Türkçe olmayan harfler (W, Q, X gibi) kullanarak (yaw bisi soylücam, niye şöle komiq bi awatar yüklemiyon) kelime türetmeyiniz . İstisna olan durumlar : Anadili Türkçe olmayanlar veya Türk kökenli olup yabancı bir ülkede doğanlar.

Kurallara uyup uymamak sana kalmış.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
senin bu konuda bilgin yokmu:emo1:

Maalesef ben geçiyordum uğradım, kal sağlıcakla. :D

İlla photoshopta yapacaksan yüksek çözünürlükte ve büyük ölçülerde kaydetmelisin tif kaydetmeni öneririm.

umutsuztasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lbt yrdmc lck br glr.
Türkçesi: Elbet yardımcı olacak biri gelir. :D

Ama bu gidişle ilk önce admin gelecek kulaklar sağlamdır umarım. :rofl::rofl::rofl:

senin bu konuda bilgin yokmu:emo1:

vektör baskıda kaliteyi artırır pikselleşmeyi azaltır ama arkadaşında dediği gibi photoshopta yapıyorsan yüksek çözünürlükte yapmalısın fotoğraf kullanıyorsan aynı oranda olmalı çözünürlükler

meri90

🌱Yeni Üye🌱
vektör baskıda kaliteyi artırır pikselleşmeyi azaltır ama arkadaşında dediği gibi photoshopta yapıyorsan yüksek çözünürlükte yapmalısın fotoğraf kullanıyorsan aynı oranda olmalı çözünürlükler.. demişssiniz foto kuulnıyosak oranı baskı için tşörtte ortalama kaçtır ebatı? formatı ne olmalı?:sweating:

guraykurtoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selamlar photoshop iyidir görsellik de dehadır ama tshirt tasarlamak ve baskıya vermek istiyorsan vektörel bir proğram kullanman lazım diyorum sebebine gelince baskı yapılacak yöntem önemlidir digital baskı yaptıracaksan ki zor bir ihtimal format net olmakla beraber hepsi olabilir lakin profesyonel bir çalışma olacak ise yani serigrafi tekniği kullanılacak diyorsan bence vektörel olmalı çünkü kalıp aşaması için renklerin ayrılması vs işlemleri mevcuttur. Sonuç olarak baskı şekline karar ver ve buraya dön yardımcı olayım...

freeshop

🌱Yeni Üye🌱
merhaba yılların t-shirt tasarımcısıyım.çalışmanı beğendim sende ışık var