Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Baskes Makİnalari İle İlgİlİ Bİlgİ

venüs

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.venustudio.com
Roland Sp Serisi

Merhaba arkadaşlar, bi Roland kullanıcısı ve Roland sever olarak sizleri biraz bilgilendirmek isterim. Roland Sp serileri baskes makinalar olup 2 ebata ayrılır. Sp300V modeli Baskı alanı 74cm olup 4 renk bi makinadır.
Sp540V modeli 134.6 cm baskı alanı olup 4 renktir.
Vp300 Baskı alanı 74cm olup 6 renk bi makinadır.
Vp540134.6 cm baskı alanı olup 6 renktir.
XC540 134.6 cm baskı alanı olup 6 renktir.

Bazı arkadaşlarımın yazılarını okudum, ve bu makinelerin ne kadar yanlış tanındığına üzülerek şahit oldum. Bu makinalarla gönül rahatlığı ile dış mekan baskı yapabilirsiniz tabi boya dönüşüm kiti ile kullanmak şartı ile. Orjinal kartuş sistemindeki boyalar hakkaten çok zayıf dış mekanda dayanımları çok az. Ben Megaink boyayı tavsiye ederim Megaink ile çok canlı baskılar yapabilirsiniz. Kırmızı rengi sorunsuz alabilirsiniz. Işıklı baskılarında boya limitini yükseltip çok canlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Fakat Megaink boyayı kullanmak için makinanızı tam tanımanız gerekir. Çünkü solvent bazlı boya olup kafa bakımları orjinal boya sistemine göre daha fazla özen ister ve hergün en 2 m² baskı yapmanız gerekir.
Sonuç olarak Roland ile araç kaplar, dış mekan baskı yapabilirsiniz.
Bütün Roland makinalarında sizlere yardımcı olabilirim. Problemleriniz olursa veya bişey danışmak isterseniz yazabilirsiniz.

venüs

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.venustudio.com
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bizde roland soljet proIII xc-540 baskes makinesi var
güzel baskı yapıyo ama kaydırma yapıyo servisten geldiler ama sorun hala devam ediyor
onlarda çözemedi sizin bir bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.

Merhaba arkadaşım bas-keste kaydırma olayını 2-3 nedenden yapabilir. Kullandığın program kopya ise ( Corel - Freehand ) o etkiler.
Menüde " ENV MATCH" seçeneği var baskıya geçmeden önce "ENV MATCH" a bas, birde öyle dene düzelmesi lazım eğer düzelmezse başka çözüm yolları söylerim.

handsfree

🌱Yeni Üye🌱
Bas/Kes Makinalar İçin Teknik Destek yedek parça garantili boya. ***********

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
reklam yaptığı için uzaklaştırılmıştır

cengavermert

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın İpekozalit arkadaşım Abdulkerim arkadaşıma katılıyorum.Roland Baskesten şaşma,Procolor firmasının vermiş olduğu bilgiler doğrudur.

cengavermert

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın Han arkadaşım,

Roland XC-540 kaydırma probleminden bahsetmişsin.Ben birşey sormak istiyorum?Baskeslerde kayma hangi yönde,baskı yönündemi veya malzeme çıkış yönündemi?Eğer baaskı yönünde ise baskes ayarı ile düzeltilebilir.Ancak malzeme çıkış yönünde ise baskı makinesine kaçtane basan ayak varsa,hepsini doğru yerleştirip o şekilde denemeni tavsiye ederim.

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bizde roland soljet proIII xc-540 baskes makinesi var
güzel baskı yapıyo ama kaydırma yapıyo servisten geldiler ama sorun hala devam ediyor
onlarda çözemedi sizin bir bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.

bendede aynı makine ve şuanda aynı sorun yaşıyoruz. baskıda kayma yapıyo.
kafanın üzerinde yürüdügü şeffaf şerit zaman aşımıyla kırılma oldugu söylendi(toz v.b.)nedenlerden 3 yıldır kullanıyorum. muhtemelen senin makinadada aynı sorun vardır

HaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kafanın üzerinde yürüdügü şeffaf şerit zaman aşımıyla kırılma oldugu söylendi(toz v.b.)nedenlerden 3 yıldır kullanıyorum. muhtemelen senin makinadada aynı sorun vardır

Sonunda o sorunuda hallettik kayma falan yok artık

handsfree_

🌱Yeni Üye🌱
Bas/Kes Makinalar İçin Teknik Destek, yedek parça, garantili solvent boya

venüs

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.venustudio.com

oo Taç Reklam da burdaymış merhaba abi ben Zafer hatırladınmı, makinanı ben kurmuştum. Nasıl gidiyor abi.

denea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
VP serisi 4 renkli bir makinedir.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar, bi Roland kullanıcısı ve Roland sever olarak sizleri biraz bilgilendirmek isterim. Roland Sp serileri baskes makinalar olup 2 ebata ayrılır. Sp300V modeli Baskı alanı 74cm olup 4 renk bi makinadır.
Sp540V modeli 134.6 cm baskı alanı olup 4 renktir.
Vp300 Baskı alanı 74cm olup 6 renk bi makinadır.
Vp540134.6 cm baskı alanı olup 6 renktir.
XC540 134.6 cm baskı alanı olup 6 renktir.

Bazı arkadaşlarımın yazılarını okudum, ve bu makinelerin ne kadar yanlış tanındığına üzülerek şahit oldum. Bu makinalarla gönül rahatlığı ile dış mekan baskı yapabilirsiniz tabi boya dönüşüm kiti ile kullanmak şartı ile. Orjinal kartuş sistemindeki boyalar hakkaten çok zayıf dış mekanda dayanımları çok az. Ben Megaink boyayı tavsiye ederim Megaink ile çok canlı baskılar yapabilirsiniz. Kırmızı rengi sorunsuz alabilirsiniz. Işıklı baskılarında boya limitini yükseltip çok canlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Fakat Megaink boyayı kullanmak için makinanızı tam tanımanız gerekir. Çünkü solvent bazlı boya olup kafa bakımları orjinal boya sistemine göre daha fazla özen ister ve hergün en 2 m² baskı yapmanız gerekir.
Sonuç olarak Roland ile araç kaplar, dış mekan baskı yapabilirsiniz.
Bütün Roland makinalarında sizlere yardımcı olabilirim. Problemleriniz olursa veya bişey danışmak isterseniz yazabilirsiniz.

Evet haklısın bu konuda, makinalar maalesef yanlış tanıtılıyor. Eco solvent makina üreticileri salaklar aynı donanımla ucuz fiyata solvent makina üretip satacakken eco solvent üretip satıyorlar. Mesela Mutoh boşyere Toucan ve diğer serileri üretiyor halbuki Rockhopperları solvent yapıp piyasaya sürebilir veya Roland boşyere eco solvent mürekkepli makina üretip satıyor direk solvent üretse makinalarını acaip kar eder. Beyler makina üreticisinin önerisi dışında mürekkep kullanmanız mürekkep sisteminin (pompa,hortumlar,kafalar) kısa zamanda bozulmasına yol açar.

Ben sizin yaptıgınızı maalesef son model BMW veya Mercedes'e LPG bağlatmaya benzetiyorum. Araç gidiyor ama motor kısa süre sonra çürüyor.

sevinç reklam

🌱Yeni Üye🌱
bende 320lik liyric marka 12 kafa-128 baskı makinesi var.bas kesler pahalı olduğu için poza tanıma sistemli plotterler var onlardan almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa makineyi nasıldır iyimidir acaba beni bilgilendirirseniz sevinirm...

karakutu_

🌱Yeni Üye🌱
baskes mimaki yada roland ama bence mimaki çünki mimaki roland a göre daha hızlı daha baskıları daha canlı ve daha sorunsuz kullanıcıda önemli tabi, roland sp540 ölü yatırım bence gece gündüz çalışmassı lazım işyerinin devamlı olması için. yanlışım varsa düzeltin

kesanmurat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sen öyle san serigrafi bitmez
biri püskürtüyo
biri boyayı yediriyo
iddaaya girerim mesleği bırakmacasına.....!!!!

ibrahim386

🌱Yeni Üye🌱
Ben baskes olarak rolandın yeni modeli Vp 540 kullanıyorum Makina Çok hızlı Sp 540 a göre Bursada Folpa Reklamdan aldık. Baskes alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

candan reklam

🌱Yeni Üye🌱
evet o makinadan bende var ve çok az kullanılmış durumda istersen beni ara görüşelim

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
baskes mimaki yada roland ama bence mimaki çünki mimaki roland a göre daha hızlı daha baskıları daha canlı ve daha sorunsuz kullanıcıda önemli tabi, roland sp540 ölü yatırım bence gece gündüz çalışmassı lazım işyerinin devamlı olması için. yanlışım varsa düzeltin

mimakilerin baskes özelliği bildiğim kadarıyla roland gibi değil roland baskıdan sonra direk kesime geçiyo mimakiler ise baskıyı yaparken normal poza tanımalı ploterlar gibi köşelere poza koyuyor we kesimi ona göre yapıyor hız olayına gelince hız istiyosanız xc540 derim

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
roland print&cut kullaniyorum.serigraficilerin isi bitmek uzere

:) digital işi ölür ama serigrafi bitmez bunu unutmayın.serigrafi cork farklı alanlarda ve cok yüksek kalitede bir baskı sistemidir .suuust yorum yapma :-(:)sleepy: düşün

DOKTORAFACAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.atacanteknik.com
İç mekanlarla dışmekan baskı yapılabiliyor bir yöntem var bunun için Pm atarsan bilgi veririm kıbrısta baskı yapıyorlar bu yöntemle yanlız dışmekanda kalıcılıgı 6 aydır. bilginize ayrıca baskes sistemlerde etiket stiker . damla etiket yapan var..