Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

baskı programında sürekli ölçülerle sorun var yardmcı olurmusunuz

dilanreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar ınfıtını 1504 makina kullanıyorum chellenger programı kullanıyorum ölçülerde sürekli sorun çıkıyor bi türlü tutturamıyorum sürekli ölçüler büyük geliyor corelden tıf formatında exportluyorum chellenger programına atnca normal ölçüleri veriyorum ama sürekli aynı ölçülerde çıkarmıyor uzunlamasına büyüyo eninde sorun yok ama uzunlamasında verdiğim ölçünün fazlasını çıkarıyor bu işte yeniyim bi türlü çözemedim yardımcı olursnız memnun olurum iyi çalışmalar

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Tahminen sorun dpi ve ölcülendirmeden kaynaklanıyor.. export ederken "dpi" 72 olmalı.. eğer 300 dpi gibi yüksek çözünürlükle 5 x 5 metre bir iş exportlarsan normal olarak her program hata verir.. çünkü metre ile anılan işlerin ofsette basmak gibi bir imkanı yoktur, dijitalde basılacaktır,e öyleyse dijital işleri 72 dpi basmak yeterlidir..

ozdamar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasım senin sorununu anladım
praoramı actığında önce: file'den digitalprinter setup'a giriyorsun çıkan menüden tekrar printer setup'a giriyorsun pas ayarlarının çıktığı menüden (more) giriyorsun
evet hayır çıkar. evet'e tıklıyorsun çıkan sayfada (Feed Compensate) yazan yere değer giriyorsun benim kinde (-148) de sorun yok bu şekilde yazıp okeylerseniz sorununuz çözülecektir
aslında malzemenin ağırlığına göre değeri değişmesi gerekiyor ama bende pek değiştirmiyorum sorun yok
iyi çalışmalar

DOKTORAFACAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.atacanteknik.com
Feed Compensate değerlerini girmezsen ölcü değişir. Bazı xaar kafalarda tıkanıklık oldugundan pass izi yapıyor bunu Feed Compensate değiştirerek düzeltmeye çalışıyor fakat ölcü değişmesine sebep oluyor kullanıcı

bafralı_ugur

🌱Yeni Üye🌱
abi senın sorum benden tek bırsey bı iş bask sonra ölçe 4450 fılan bırsey var ya onu kucuk yanı oyna onler ve mazameye gore degışıyoor abicim