Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Başlangıç çalışmalarım_02!

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çizimleri yaparken dış çizgilerde pek zorlanmıyorum ama renklendirme ve gölgelendirmede oldukça eksik olduğumu düşünüyorum.Bi de bu yolladıklarımı referans alarak çizdim,bunun bir olumsuzluğu olur mu yoksa ilk çalışmalarda normal midir böyle olması?Yardımcı olursanız sevinirim,kolay gelsin...
kizcik.jpg

51017787.jpg

ciglik.jpg

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk yaptığın çalışmaya göre bunlar daha iyi ama dahada çalışmalısın arkadaşım azim demiştik :D biraz daha gayret derim

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorum için teşekkür ediyorum ve azimli olmaya ve de çalışmaya devam ediyorum;)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışmalar için iyi, sana tavsiyem sert çizgilerden ve gölgelerden kaçın daha yumuşak yap.:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Brush seçeneklerini kullanmayı unutmamalıdın. Belirtmek istediğin hatları keskin ve koyu olarak değil, yumuşak ve tonlamalı olarak geçmelisin..
Karalama mantığından ziyade %300-400 yaklaşarak gerektiği özeni rahatlıkla gösterebilirsin.
Kolay gelsin.

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorum için ve de ek bilgi için sağolun sonraki çalışmalarımda daha dikkatle çalışıcam.

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler creedwar verdiğin bilgiler önemli benim için öyle çalışmayı deneyeceğim.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Fatoş'a katılıyorum daha yumuşak çalışmalısın;eline sağlık

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çalışmalarında yumuşak geçişler yapmalısın ayrıca çizdiğin çalışmada kullandığın çizgi bile olsa kullandığın alana göre koyu ve açık olabilir aynı tonda değildir, zamanla daha güzel çalışmalarını görmek dileği ile başarılar dilerim darklett.

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler farklı çalışmalarımda daha yumuşak çalışmayı denicem dediğiniz gibi...

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bize nasıl çizdiğini anlatırmısın biraz daha yardımcı olabiliriz tabletle çiziyorsun sanırım ama çok titreterek çizmişsin ve sabit bir opasitede tüm çizgiler

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tablet edinemedim henüz,mouse ile çizdim,titreklik o yüzden sanırım.Üstteki resimde, referans alarak çizdim,dış hatları üzerinden geçerek.Diğerlerini de mouse ile çizdim sade bir şekilde.Ne tür alıştırmalar yapabilirim,hangi taktikleri kullanabilirim ve daha neler yapabilrim gibi konularında yardımcı olursanız sevinirim.Karakalem çizimleri çok severim ayrıca o konuda da kendimi geliştirmek istiyorum.