Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bayram Tatlı ve Börek Salonu...

mexzar18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aynen ya çok cins insanlar var tasarım ile alakası olmayan buna benzer binbir çeşit kart hazırlıyoruz ve malesef müşteri isteği :S adamlar kart değil el ilanı yapıo resmen kebabcı gelmesin aman ne kadar çeşit varsa koyduruyo:)

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
aynen ya çok cins insanlar var tasarım ile alakası olmayan buna benzer binbir çeşit kart hazırlıyoruz ve malesef müşteri isteği :S adamlar kart değil el ilanı yapıo resmen kebabcı gelmesin aman ne kadar çeşit varsa koyduruyo:)

Yorumunuz ve katkınız için teşekkürler. :)

mexzar18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
topkapıya yolunuz düşerse buyrun bi çayımı için herkes gelebilir :) Türmatsandayım

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
topkapıya yolunuz düşerse buyrun bi çayımı için herkes gelebilir :) Türmatsandayım

Türmatsanda çalışıyorsanız bize çay ısmarlamaya vaktiniz olamaz ki:wink: Yinede herkes adına teşekkür ederim, düşünmen yeter...:angel::angel:
Neyse konuyu dağıtmayayım :tongueout::tongueout:
Saygılarımla

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️

oluyo ya sen merak etme :)))

Yani illa "Gel, çay içireceğim" diyorsunuz. :D :dance: :rofl:
Peki gelirim inşallah. :p Haftaya İstanbul'a gelmeyi planlıyorum (bir aksilik çıkmazsa tabi). Umarım uğrayabilirim. :) :)
Uğrayamasam da kısmet artık. :) Çayınızı içmiş kadar oldum, çok teşekkür ederim. :) :wink:

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Türmatsanda çalışıyorsanız bize çay ısmarlamaya vaktiniz olamaz ki:wink: Yinede herkes adına teşekkür ederim, düşünmen yeter...:angel::angel:
Neyse konuyu dağıtmayayım :tongueout::tongueout:
Saygılarımla

:D:D Yine yapmışsın yapacağını kurbiş. :giggle:
Bu arada sen de İstanbul'daydın sanırım. :D (Benim yaşımın 25 olup profilimde 24 yazıyor olması gibi, seninkinde de İstanbul yazıp Hakkari'de olmayasın!?? :D)
Hem çay içtikten sonra bir de kahve çeker ama benim canım. :giggle: Onu da sen ısmarlayıversen. Ne güzel olur! :D:D
Acaba olur mu!!? :D:D:D:D:D:D Koptum yaaa! :D:D Hiç gülesim yoktu. :D

Saygı bizden efendim. :D
(Bir gün çorbanı yapacağım senin (kurbaa bacağı çorbası). :rofl::rofl: Ama dur bakalım, hayırlısı :D:D:D)

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
:D:D Yine yapmışsın yapacağını kurbiş. :giggle:
Bu arada sen de İstanbul'daydın sanırım. :D (Benim yaşımın 25 olup profilimde 24 yazıyor olması gibi, seninkinde de İstanbul yazıp Hakkari'de olmayasın!?? :D)
Hem çay içtikten sonra bir de kahve çeker ama benim canım. :giggle: Onu da sen ısmarlayıversen. Ne güzel olur! :D:D
Acaba olur mu!!? :D:D:D:D:D:D Koptum yaaa! :D:D Hiç gülesim yoktu. :D

Saygı bizden efendim. :D
(Bir gün çorbanı yapacağım senin (kurbaa bacağı çorbası). :rofl::rofl: Ama dur bakalım, hayırlısı :D:D:D)

:sweating::sweating:Seni hayvan hakları derneğine şikayet ederim...Kurbaa'lar yenmez!! (Esasında hiç bir hayvan yenmez, yenmemeli!!!):worried::smile:

:surprised:Aaa haftaya İst.'damısın?
Hay aksi bende haftaya Adana'dayım...:)
Bende Child_play ağabeyime uğrar; bi çay, bir kahve birde çorbasını içerim diyordum....:rofl::rofl::rofl: üzüldüm şimdi yaa:rofl:
Neyse artık, kısmet değilmiş...:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Eğer burada olursam (ki hiç sanmam:) ) tabiki de buyurun gelin efendim...
Çay, Çorba, Kahve istediğiniz herşeyi ısmarlayabilirim... (Hesaplar alman usulu):rofl::rofl:

Şaka bir yana; yolu düşen herkesi beklerim:)

Son düzenleme:

mexzar18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet ya İllla gelin diyorum yemek içmek sorun değil :) bu arada kurba kardeş Sen haklısın hayvan hakları var ama fransada kurba bacağı çorbası yapılıyordu sanırım üstelik baya pahallıydı :D

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
HAFTaya Bekliyormmmmmmmm :D

Gelen giden varmı?
Child_play İstanbul'dan çıkış yaptı mı?
Geri dönmek istiyorum, çıktıysa geleceğim, çıkmadıysa biraz daha Adana'da kalma niyetim var:rofl::rofl::rofl:

(Child_play kızmassın umarım, şaka zaten:) )

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel fakat üzerinde biraz daha uğraş.:)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmaya bakıp hiç şaşırmadım.Çünkü öyle müşteriler varki çok iyi anlayabiliyorum :)
yine bu gördüklerim arasında en iyisi:) müşteri memnuniyeti önemlidir.
İşiniz zor:)

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Nıtckkk olmamış bence dostum,bencede çok kalabalık bir çalışma.

Haklısınız. Ne diyeyim! Yorumunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağolun.

Güzel fakat üzerinde biraz daha uğraş.:)

Teşekkür ederim arkadaşım yorumunuz için. Bir dahaki sefere biraz daha uğraşırım. ;)

Çalışmaya bakıp hiç şaşırmadım.Çünkü öyle müşteriler varki çok iyi anlayabiliyorum :)
yine bu gördüklerim arasında en iyisi:) müşteri memnuniyeti önemlidir.
İşiniz zor:)

"Biz'i yine 'biz'in anlaması her ne kadar acı bir gerçek" olsa da; beni anladığınız için teşekkür ederim. :) Müşteri işte! Atsan atılmaz, satsan satılmaz (aslında atıyorum, yine geliyo; satıyorum, bu sefer "ucuza sattın" diyo :S )...
Tekrar teşekkürler yorumunuz için. Yorumunuza sağlık.