Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bazı Photoshop Çizimlerim 2

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çizimlerin devamı :

Kendi tasarladığım MP3 Çalar...(Web sitesinde müzik dinlemek için düşünüp tasarladım.)
98596544.png

Diğer çizim sonuçlarım :
shapechristmascardwitht.jpg

shapeappleipod3.jpg

shapecreateamobilephone.jpg

shape3dpencilbasket1.jpg

grafikerozgur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalar Başarılı beğendim ancak geyiğin kafazı bü üst layer de olsa dahamı iyi olur :) başarılar dostum :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel çalışmalar paylaşım için teşekkürler
ellerine emeğine sağlık

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Özgür arkadaşım ve art devil arkadaşım yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Olumlu olumsuz eleştiriler benim için çok önemli.Bu yüzden sizleride facebookda kurduğum gruba davet etmek istiyorum.Bu grubu kurarken amacım,çalışmalarımı paylaşıp,olumlu olumsuz eleştirilerle ne yolda olduğu görmek,hemde diğer arkadaşların çalışmalrını incelemek idi.Eğer gruba dahil olup,diğer çalışmalarımı da değerlendirirseniz çok memnun olurum.Ayrıca varsa çalışmalarınızı paylaşmanız yine beni çok sevindirir.
Facebook Grup Linkim :
Login | Facebook
Özellikle photoshopa şunun şurası başlayalı 2-3 ay oldu.Bu çizim konularında gerek photoshopda gerek Illustratorde çok zaman harcıyorum ki en büyük amacım hem programcılık kısmıyla hemde böyle tasarım kısmıyla web sitesi yapabilmek.Bu yüzden özellikle siz pro grafikerlerin eleştirileri benim için çok ama çok önemli.
Özgür arkadaşım,Eleştirinde haklısın.Bu yaptığım çizimlerin tamamını Youtube ve İngilizce olsun Türkçe olsun Adobe eğitimi veren sitelerden takip ettiğim dersler neticesinde yapıyorum.O geyik meselesi şöyle aslında o günki takip ettiğim ders köşedeki 3 adet yılbaşı çam ağacının süs toplarıyla ilgiliydi.Topları çizdikten sonra birdenbire birazda background boş kalmasın diye acele ile birşeyler düşünüverdim.Şimdi diğer kısımlara bakıyorum da hiç olmamış.Biraz daha özenmek gerek.Tekrar eleştirileriniz için teşekkür ediyorum.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş.. emeğine sağlık...

CyBorq

🌱Yeni Üye🌱
Web Tasarımda Tasarıma Nasıl Resim Koya Bilirim?

Arkadaşlar ben logo filan koyucam tasarımıma ama koymayı bilmiyorum yardım edermisiniz? yardım ederseniz iyi olur

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Cyborg bu sorduğun sorunun cevabını konuyu açtığın yerde yani "Photoshop soru ver sorunlarınız" kısmında verdim zaten.Bi bakar mısın?
Hayırlı Çalışmalar...