Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bazı Şehirlerarası firma logolarına İhtayaç var

muhsincik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Şehirlerarası firma logolarına İhtayaç var hepsi değil lazım olanları yazıyorum

Akdeniz Seyahat, Köseoğlu, Yıldız Turizm, Kontur, Özkaymak, Haskaymak, Yıldız, Ben Turizm, Esadaş, Kütashyalılar, Fındıkkale, Köseoğlu, İzmir, Çayırağası,Tatlıses, Hakiki Koç, Turgut Reis, Kontur vs vs bu şehirlerarası firmaların logoları elinde olan varsa verirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar diliyorum hoşkalaın

Sonay hanım aramadan konu açmayın diyorsunuz ve çöp kutusuna taşıyorsunuz konumu acaba siz konumun içerigine gözattınızmı bizde biliyoruz herhalde aradık ve bu şirketlerin logolarını bulamadım ben bunları arıyorum onları indirdim aradıklarım yok umarım bu sefer okur ve anlarsınız

Son düzenleme:

Benzer konular

tumay60

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sadece kamil koç bulabildim:(
çorbada tuz olsun misali

Kamil Koç EPS
Download

muhsincik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Allah razı olsun tşk ederim Tumay onu bende bulmuştum ya yinede katkılarından dolayı tşk ederim

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
Birincisi , Konunuzu çöpe atma gibi bir yetkim yok.

İkincisi , O konuda yoksa bile aynı konuya mesaj atıp istekde bulunabilirdiniz , ki bi başkası hemen bulabilsin.

Üçüncüsü indirip aradığınız buradan da belli oluyor ki : Verdiğim linkte , graphicturk ün paylaşımın resminde BEN TURİZM , ESADAŞ bulunuyor.

otobusfirmalariyd1.jpg

Ve sırf sizin için indirip içine baktım ki ;

Yazdıklarınızdan Tatlıses , Hakiki koç ve vs. vs. bölümü mevcuttur.

vs. vs. :
Akdeniz Seyahat, Köseoğlu, Yıldız Turizm, Kontur, Özkaymak, Haskaymak, Yıldız, Ben Turizm, Esadaş, Kütashyalılar, Fındıkkale, Köseoğlu, İzmir, Çayırağası,Tatlıses, Hakiki Koç, Turgut Reis, Kontur vs vs

Ve size linki tekrarlıyorum.! https://www.grafikerler.net/sehirlerarasi-otobus-firmalari-t39571.html

İyi Forumlar.

Son düzenleme:

tumay60

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerilime Gerek yok.
olay tatlıya bağlanmış işte:)
Tşk.ler Sonay

atareklam

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bana da lazım oldu buradan aldım Teşekkür ederim...
Umarım link aktiftir :d

ress39

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yukarıdaki linkteki otobüs firmalarının logoları var fakat bana Hakiki Koç'un logosu lazım fakat oda vektörel bi çalışma değil jpg olarak kayıtlı ve çok bozuk yardımcı olabilirmisiniz ?

ress39

🌱Yeni Üye🌱
Hakiki Koçu bulamıyorum yok yok yok :S