Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

beğenilmeyen reklam çalışmalarım

ADVISORY

🌱Yeni Üye🌱
5 yıldır aynı yerde çalışmaktayım. Bir tane patronum var ki, hiç bir işimi beğendiremiyorum. Bir katalog yapılacak 3-4 tane kapak tasarımı yapıyorum ve gelip tamamen değiştiriyor. Geçtiğimiz aylarda bir iş başvurusu yaptım (tabiki şu anki patronumun diretmeleriyle yapılan çalışmalarla). Sonuç; başvuru yaptığım yerde bu işleri beğenmediler :). Bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilemiyorum. Neredeyse kendime olan güvenimi yitirmek üzereyim. Sizce ne yapmalıyım ?

vahdetipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vahdetkarakaya.com
iki yıllık bir grafiker olarak tavsiye vermek bana düşmez ama sanırım ben kendi hayal gücümü kullanarak tasarımlar yapamasaydım bu mesleğe devam etmezdim. kesinlikle şuna katılıyorumki dediğiniz gibi patronlar nasıl mevcutsa grafikere danışmadan hareket etmeyen patronlar da mevcut. ben bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım.

htmetin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmaların hepsi güzel.. ama sanki brşeyler eksik biraz daha zenginleştirilebilir.

hacersahin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaaa bence cok guzell :)
Benım müşterilerime ben acıdım şimdi :) Wallahı adamlar herseye he dıyor :) Aman Allahım :)
Bırsey sorucam resımler nasıl bukadar guzel duruyor canlı ve temız duruyor benımkıler cok silik boyle lekelı gıbı pıxelı yuksek olanları secıyorum ama yınede pek bı ıse yaramıyor :(

vahdetipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vahdetkarakaya.com
yaaa bence cok guzell :)
Benım müşterilerime ben acıdım şimdi :) Wallahı adamlar herseye he dıyor :) Aman Allahım :)
Bırsey sorucam resımler nasıl bukadar guzel duruyor canlı ve temız duruyor benımkıler cok silik boyle lekelı gıbı pıxelı yuksek olanları secıyorum ama yınede pek bı ıse yaramıyor :(

Teşekkür ederim:)
:) herşeyede he denmezki
adjusment menüsünde bulunan sekmeleri özellikle kurcalamanı tavsiye ederim.
bütün cevher orda yatıyor. özellikle de; contrast, levels, color balance, selective color.

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
demekki bunlardanda güzellerini yapmışsınızki bunlar beğenilmemiş :) bu arada sazanmı arıyorsunuz ? :p

vahdetipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vahdetkarakaya.com
demekki bunlardanda güzellerini yapmışsınızki bunlar beğenilmemiş :) bu arada sazanmı arıyorsunuz ? :p

ben kabul gören çalışmaların hepsinin bunlardan güzel olduğunu söyleyemem.
sonuçta müşteri illa güzelini beğenecek diye birşey yok.bana güzel gelen ona gelmeyebilir. birde ne sazanı olduğunu sorabilirmiyim.aradığım birşey yok çünkü

chroo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok hoş çalışmalar gerçekten nerden buluyosunuz böyle resimleri ya :))

chroo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler.ben o kadar hoş olduklarını düşünmüyorum.daha çoook yolumuz var. bir kısmı internetten free resimler.bir kısmınıda biz çekiyoruz

illaki iyinin de iyisi var ama bu çalışmalarda oldukca güzel tebrikler :)

hacersahin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
takıp ettıklerım var bı kac arkadas burda saolsun yardımcı oluyorlar .. İlginiz için teşekkur ederım tavsıyelerınıze uyacagım ;) bakalım bıgun cesaret edıp bende eklerım sız bana yorum yaparsınız .. "aaaa hacer berbat olmuş fılan dıee :p "

mysterious+

🌱Yeni Üye🌱
adam akıllı çalışma yap beğendir kardeşim....:) Evren Türkmen