Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bekci Yoğurt Etiketi

black_angel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
etiket.jpg

İstedimki bende sizlerle bişeyler paylaşayım. teşekkürler

Benzer konular

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel olmuş emeğinize sağlık

rozerrin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma hoş olmuş. Ufak bi değişiklik yapsanız. Ev yoğurdu yazısını ve alttaki turuncu bandı lacivert yada yeşil yapsanız bence daha canlı durabilir diye düşünüyorum. İyi çalışmalar....

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gayet güzel gözüküyor.Kahverengi tonajdan biraz daha uzak olsaymış tadından yenmezmiş hani:)
Elinize sağlık.

black_angel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler; öncelikle bu iş basıldı; evet mavi tonlarını tercih etmeye çalıştıysamda müşterimiz turuncu benim rengim diye tutturdu. Öz eleştirleriniz için tekrar teşekkürler

Son düzenleme:

uguruzuncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o arka plandaki şeye bir anlam veremedim olmasa daha iyi görünür bence

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
İş basıldı demişsiniz, güle güle gullansınlar.
Ama arka fondaki dalgalanan kumaş gibi şeye bende bir anlam veremedim, Alakasız olmuş. Olmasaydı daha iyiydi.
Register markadan epeyce uzakta kalmış. Gramajdaki "e" sembolünü neden o şekilde basık kullandınız, onun standartları var....

black_angel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hmmm evet ordaki eee benim tecrübesizliğim. Şimdi bakıyorumda evet haklısınız. Şunu söyleyebilirim hatta tasarımın ilk halinide paylaşablirim kumaşın haklılık payı var

Son düzenleme:

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten ilk bakısta amacına uygun hoş bir çalısma bende arkadaslara katılıyorum kumas olmamıs ayrıca nacizane fikrim bekçi logosu koyu yeşil değilde daha albenisi olan zeminden daha bağıracak bişi mi olsaydı ne ama müşteri her zaman hakladır bi yerde onların isteklerine uymak zorunda kalıyoruz dimi:) başarılar dilerim emeğinize sağlık