Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

belediye açılış ilanı 8 sayfa

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
belediyenin açılışları 8 sayfa 15x21
ince ayarlarını yapmadım :)) tashihten gelsin bakacam o işe:)

83316693px0.jpg

23uz8.jpg

45rw5.jpg

67zi6.jpg

55933125ld9.jpg

Benzer konular

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en ustteki resimde kucuk resimlere lens verebilirsin daha guzel durur tabiki bence eline saglik

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
hiç olmamış...çok acemice...daha çok çalışmalı ve araştırmalısın bence belediyenin ağırlığına yakışmamış...nacizane fikirlerim birdaha gözden geçirmeni ısrarla tavsiye ediyorum...kolay gelsin...iyi çalışmalar...

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
hiç olmamış...çok acemice...daha çok çalışmalı ve araştırmalısın bence belediyenin ağırlığına yakışmamış...nacizane fikirlerim birdaha gözden geçirmeni ısrarla tavsiye ediyorum...kolay gelsin...iyi çalışmalar...

biraz daha açabilirmisin...
bu brosurun amacı belediye yapacağı açılışları anlatmak istiyor.. ve belediyelerin ağırlığı nasıl oluyor.. yani belediye deyince çok ciddi mi olmak gerekiyor yazıları times 11 başlıklar 16 punto gibi resmiyet mi olması gerekiyor.. yok yanlış anlama ağırlıktan kastını anlamadım.. yaptığım iş olmamış olabilir beğenmeye bilirsin ama begenmediğin yerleri açıklamanı isterim.. açıkla ki biseyler daha öğrenelim değilmi amaç paylaşmak...
yorumun için teşekkür ediyorum...

Custodian

🌱Yeni Üye🌱
açık söyleyim bende sevmedim
hele hele ilk sayfa çok acemice geldi bana

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
yazıların etrafındaki ışıklar gereksiz...ayrıca yazılarla resimler içi içe girmiş...sadelik ön planda olmalı...renk seçiminde iyi değil bilmiyorum belediyenin kurumsal rengimi yoksa senmi öyle istedin...her sayfada gereksiz açan çiçeklerde hoş görünmüyor...bu tip desenler uygun yerde ve uygun renklerde abatmadan kullanılırsa güzel olur...umarım aydınlatabilmişimdir seni...devam edip böyle sunmak sana kalımış...benim fikrim budur...kolay gelsin...