Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Belediye Otobüsü

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Singapur belediye otobüsü'nün içiymiş

KLhuo.jpg

Benzer konular

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
millet zengin tabi paylaşım için teşekkürler

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
her gün böyle bir otobüste yolculuk yapmak süperdir sanırım.ben singapur'a gidiyorum görüşmek üzere...:D

aLwayS...

🏅Acemi Tasarımcı🏅
koLtukLar beyaz bi de...tüm otobüsLer mi böyLe...? bir düşünsenize yeni yapıLan ve henüz açıLışı yapıLmayan bi parkta biLe insanLar oraLarına buraLarına hasar vererek doLaşıyorLar...bizim ülkemizde bunLarın oLması imkansız...

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu otobüsler türkiyede olsa ne olur tahmin etmek hiç zor değil..

o bembeyaz koltukların üzerine mavi, kırmızı veya siyah tükenmez kalemle "didem seni seviyom", "kalbinde yer yoksa güzelim, ben ayaktada giderim", "çarşı kendine bile karşı" hedeee höddöö bi sürü yazı yazılırdı... sonra nedendir bilinmez bi tanesi tutar sağına soluna iyice dikkat ederek maket bıçağıyla o koltukları dilim dilim kesmeye başlar... bir başkası içkili içkili binip otobüse o koltukların üzerine afedersiniz kusuverir... bir başkası efendim ben koltukta oturamam diyip minderin tekini yere koyar ve bi yandan örgü örerek oturmaya başlar... Yine bu graficafe bölümünde okumuştum her yerde imzamız var diye... utanç duyulacak birşeydi ama biz yine nedense gurur duymuştuk... bu koltuklarada yazıverir birisi "ne mutlu türküm" diye... neyi, ne zaman, niçin, nasıl yapmamız gerektiğini henüz kavrayacak durumda değiliz.. o açıdan bu otobüsler bize henüz lüks...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Ya şimdi o kültür demek ki bunu hakediyor, bizim kültürümüz daha haketmemiş :(

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Şahsen öyle bir otabüse binmek istemem.3-5 tane koltuk var.2 dk da dolar hepsi sonra 1 saatlik yolculuğu ayakta gidersin.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Orada adamlar oturmayı kalkmayı biliyor tabi. Burda bizim kırolar mahvederler o koltukları. Türklerde var ya sağa sola yazı yazma hastalığı kesssin yazarlar:)

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
inşallah birgün bizde bu rahata erişiriz..tabii bize dayanırmı dayanırsa kaç gün dayanır o ayrı mesele :)