Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, web sayfasının altındaki yazılar belli belirsiz olacak ince cizgi. RollUp çalışması hazırladım. Hangisini müşteriye göndereceğimi belirleyemedim. yorumlarınızı bekliyorum.
Ben söylemeden geçemicem 2.çalışmada neden zemin yarım bence ya onu tamamla yada kenarına softluk vererek bitsin.Birde ürünlerin bazıları zaten koyu renk birde zemin koyu boğulmuş ya zemin rengini değiştir yada ürünlere beyaz gölge ver kolay gelsin
2.çalışma dekope den dolayı 1.den daha fazla zaman harcandığını hemen belli ediyor ama kısmen yetersiz. Tavsiyeleri dikkate alıp az bir uğraş göstererek çok hoş bir çalışma ortaya çıkarabilrisin.Gerçi Bidondan ne kadar bir çalışma olurki oda başka. Eline emeğine sağlık Prader...
Ya ikinci çalışmada zemini yarım değilde tam verip rengini açsan ve yerleştirmeler biraz oynasan daha iyi bişeyler çıkıcak sanırım ortaya. Kolay gelsin