********* SONUÇ ****************:tongueout:
sensizim123 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 28 Nis 2012 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.dersimizphotoshop.com 20 May 2012 #1 ********* SONUÇ****************:tongueout: Moderatör tarafında düzenlendi: 21 May 2012
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 21 May 2012 #2 Arkadaş sitenin reklamanı yapacağım diye komik duruma düşürüyorsun kendini, hala seni bu sitede nasıl tutuyorlar anlamıyorum. Logomuzu kötü emllerine alet etme. Yakında photoshopta Type Tool ile yazı yazma dersi yayınlarsan hiç şaşmam.
Arkadaş sitenin reklamanı yapacağım diye komik duruma düşürüyorsun kendini, hala seni bu sitede nasıl tutuyorlar anlamıyorum. Logomuzu kötü emllerine alet etme. Yakında photoshopta Type Tool ile yazı yazma dersi yayınlarsan hiç şaşmam.
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 21 May 2012 #3 ma®tin' Alıntı: Arkadaş sitenin reklamanı yapacağım diye komik duruma düşürüyorsun kendini, hala seni bu sitede nasıl tutuyorlar anlamıyorum. Logomuzu kötü emllerine alet etme. Yakında photoshopta Type Tool ile yazı yazma dersi yayınlarsan hiç şaşmam. Genişletmek için tıkla ... :wink: :cool2:
ma®tin' Alıntı: Arkadaş sitenin reklamanı yapacağım diye komik duruma düşürüyorsun kendini, hala seni bu sitede nasıl tutuyorlar anlamıyorum. Logomuzu kötü emllerine alet etme. Yakında photoshopta Type Tool ile yazı yazma dersi yayınlarsan hiç şaşmam. Genişletmek için tıkla ... :wink: :cool2:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 21 May 2012 #4 Güle güle sensizim123 bu site sensiz de güzel.
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 21 May 2012 #5 ma®tin' Alıntı: Güle güle sensizim123 bu site sensiz de güzel. Genişletmek için tıkla ... Hastayım senin şu yorumlarına
ma®tin' Alıntı: Güle güle sensizim123 bu site sensiz de güzel. Genişletmek için tıkla ... Hastayım senin şu yorumlarına
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 21 May 2012 #6 Safa Bugra Cil' Alıntı: Hastayım senin şu yorumlarına Genişletmek için tıkla ... Aşırı doza dikkat et, yan etkisi yoktur ama bağımlılık yapar.
Safa Bugra Cil' Alıntı: Hastayım senin şu yorumlarına Genişletmek için tıkla ... Aşırı doza dikkat et, yan etkisi yoktur ama bağımlılık yapar.
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 21 May 2012 #7 ma®tin' Alıntı: Aşırı doza dikkat et, yan etkisi yoktur ama bağımlılık yapar. Genişletmek için tıkla ... Sanırım ben çoktandır bağımlıyım
ma®tin' Alıntı: Aşırı doza dikkat et, yan etkisi yoktur ama bağımlılık yapar. Genişletmek için tıkla ... Sanırım ben çoktandır bağımlıyım