(alıntıdır)
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 5 Şub 2009 #1 (alıntıdır)
émmst 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 18 Ara 2008 Mesajlar 3,324 Tepkime puanı 59 Yaş 39 5 Şub 2009 #2 Bu tarz bir sakız reklamı daha vardı saçları yolunuyodu çocukların..Espirili bir yaklaşım ama bence biraz itici..teşekkurler iremcim
Bu tarz bir sakız reklamı daha vardı saçları yolunuyodu çocukların..Espirili bir yaklaşım ama bence biraz itici..teşekkurler iremcim
Yunus PARLAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 May 2008 Mesajlar 2,447 Tepkime puanı 57 Web sitesi www.evdetasarim.net 5 Şub 2009 #3 İşte benim sakızım böyle afiş tasarımları ile kendini yansıtmalı. Harikalar... Teşekkürler İrem.
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 5 Şub 2009 #4 émmst' Alıntı: Bu tarz bir sakız reklamı daha vardı saçları yolunuyodu çocukların..Espirili bir yaklaşım ama bence biraz itici..teşekkurler iremcim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim de sana itici gelen kısmını paylaşabilir misin? Çok merak ettim
émmst' Alıntı: Bu tarz bir sakız reklamı daha vardı saçları yolunuyodu çocukların..Espirili bir yaklaşım ama bence biraz itici..teşekkurler iremcim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim de sana itici gelen kısmını paylaşabilir misin? Çok merak ettim
émmst 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 18 Ara 2008 Mesajlar 3,324 Tepkime puanı 59 Yaş 39 5 Şub 2009 #5 irm.art' Alıntı: Rica ederim de sana itici gelen kısmını paylaşabilir misin? Çok merak ettim Genişletmek için tıkla ... Tabii boyundan büyük bir sakız bir çocuk için tehlikeli olan hem bogulma hemde sanki patlama etkisi yarattı bende..Bu benim için böyle tabikide..
irm.art' Alıntı: Rica ederim de sana itici gelen kısmını paylaşabilir misin? Çok merak ettim Genişletmek için tıkla ... Tabii boyundan büyük bir sakız bir çocuk için tehlikeli olan hem bogulma hemde sanki patlama etkisi yarattı bende..Bu benim için böyle tabikide..
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 5 Şub 2009 #6 Aslında haklısın buda bir balış açısı. Sakızın renki ve yumuşaklık hissi o kadar güzel ki ben o açıdan bakmamıştım
Aslında haklısın buda bir balış açısı. Sakızın renki ve yumuşaklık hissi o kadar güzel ki ben o açıdan bakmamıştım
yorgunella ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 1,270 Tepkime puanı 46 5 Şub 2009 #7 küçükken big babol diyemez büyük baba dermişim çok tatlılar irem paylaşım için teşekkür ederim
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 5 Şub 2009 #8 büyük baba ilginç bir söylem tarzıymış küçüklük işte
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 5 Şub 2009 #9 muzlusunu azmı çiğneyip yuttuk ya..Reklamlarıda 10 numara ama eskiden big babolun kovboy reklamları vardı tv de..hey heyy..
muzlusunu azmı çiğneyip yuttuk ya..Reklamlarıda 10 numara ama eskiden big babolun kovboy reklamları vardı tv de..hey heyy..