Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilboard Çalışması

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yine aynı dershane için hazırladığım bilboard çalışması...

genelkurulbranda4x2nx3.jpg

Benzer konular

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
beğendim, güzel çalışma, yalnız ''kurucular toplantısı'' nın yanında kullandığın ikonların artık suyu çıktı bence :)

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Billboard'a bakılacak tahmini mesafenin 10 mt olduğunu düşünürsek, "paylaşmak için bir arkadaşa öğrenmek için vs. vs." yazıları sizce yeterince büyük mü ve yanlarındaki fotoğraflar yeterince anlaşılır mı? Ayrıca dershanenin verdiği kitapların üzerinde ÖSS yazıyor ama siz bebek fotoğrafı kullanmışsınız.

Logonun üstündeki ve solundaki boşlukların alakasızlığına hiç değinmiyorum.

Kurucular toplantısı yazmışsınız (bu belki sizinle alakalı değil müşteri isteğidir), peki madem kurucular toplantısı, o zaman neden reklama yer verilmiş? Yani kurucuları ilgilendiren bir toplantı neden reklam yapılan kitleyi ilgilendirsin ki?

Kolay gelsin...

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma görsellik açısından emek verilmiş bir çalışma. ama reklam sektöründe görselliğin yanında anlatılan temanın hedef kitleye ulaşmasının daha ön planda olduğunu düşünüyorum.
yani anlatmak istediğim çalışma görsel olarak güzel vurgulanan slogan ve anlatım şeklide güzel ancak uygulama hatalı.
Nasıl çözeceğimize gelincede; bence anlatılmak isteneni patlatabilmek için resimleri ve yanındaki yazıları daha ön planda daha göze batıcak şekilde çalışmalısın. ayrıca zemin olarakda bakan adamın dikkatini dağıtmayacak karmaşıklıktan uzak ve üstteki kompozisyonu patlatacak şekilde olmalı diye düşünüyorum.