Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilen varsa yardım lütfen

sultan1987

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar cs3 kullanıyorum psdleri küçük resimler yapamıyordum internetten 2tane uzantı indirdim söylenen yere uyguladım yine küçük resimler olarak göremedim bende o 2uzantıyı birlikte aç dedim çok farklı bişeyler oldu silipp tekrar yüklüyorum değişmiyor aynısı geliyor ne yapabilirim bir sürü psd var hepsine tek tek fotoşopla bakmak zor oluyor yardımcı olursanız çokkk sevinirim.teşekkürler...

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar cs3 kullanıyorum psdleri küçük resimler yapamıyordum internetten 2tane uzantı indirdim söylenen yere uyguladım yine küçük resimler olarak göremedim bende o 2uzantıyı birlikte aç dedim çok farklı bişeyler oldu silipp tekrar yüklüyorum değişmiyor aynısı geliyor ne yapabilirim bir sürü psd var hepsine tek tek fotoşopla bakmak zor oluyor yardımcı olursanız çokkk sevinirim.teşekkürler...

Buradaki dosyaları indirip bu yöntemle yapmayı dene veya en sağlıklısı Adobe Bridge uygulaması kurabilirsin.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Adobe Photoshop yüklü ise muhtemelen Bridge'de yüklenmiştir. Onu kullanın. Ferox'un da dediği gibi en iyi ve kolay ön izleme Adobe Bridge. Hemen hemen bütün formatların ön izlemesini sorunsuzca görebilirsiniz...

akifsarioglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
action kullanarak tüm resimleri küçültüp jpeg olarak kaydedebilirsin..

sultan1987

🌱Yeni Üye🌱
indirdim tekrar rar dosyasını ama dosyadan çıkarttığım zaman psd formatını alıyor uzantılar of yaaaaaaaa

akifsarioglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yapmak istediğiniz şey tam olarak sayısı fazla olan psd dosyalarına kolayca bakabilmek mi ben mi yanlış anladım ?

sultan1987

🌱Yeni Üye🌱
doğru anlamışsınız ama bridgeden şimdi görülebiliyor psdler ... cs3 kullanıp cs5ten de psdlere bakıyorum ilginç değil mi :)

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Psd, Eps, Ai Önizlemelerini Görmek İçin

Psd, Eps, Ai Önizlemelerini Görmek İçin

https://www.box.com/shared/5sq6k6ddmq

NASIL YAPACAĞIM?

1- yeni bir sistem geri yüklemesi oluşturun.
sistem geri yüklemyi bilmiyorsanız şu adımları takip edin.
"başlat>programlar>donaltılar>sistem araçları>sistem geri yükleme"
(bu şart değil yapmasanızda olur. şayet yaparsanız ters bir durum olursa tekrar geriye dönebilme şansınız olur. temiz iş yani :))

2- C:\Program Files\Common Files\Adobe\Shell diye bir dosya oluşturun. (c'nin içindeki program files içindeki commonfilesin içindeki adobe dosyasının içinde bir tane boş dosya oluşturun ve bu dosyaya sağ tuş yapıp ismini değiştirin ismide, Shell olsun.)

3- indirdiğiniz dosyanın içindeki icon,psicon,aicon.dllvepsicon.dll isimli dosyaları bu shell adlı dosyanın içine kopyala/yapıştır yapın-taşıyın.

4- psicon.reg ve aiicon.reg isimli dosyalara çift tıklama yöntemiyle çalıştırın. uyarı penceresi açılırsa "evet" diyerek izin verin.

5- işlem tamamlandı. şuan sizin windowsunuzda .psd - .ai ve .eps uzantılı dosyaların küçük önizlemeleri gözüküyor.

not:
1- eğer pcde kayıt defterini değişikliklere karşı koruyacak şekilde radikal olarak ayarlanmış bir koruma varsa sizi uyaracaktır. bu değişikliğe izin vermelisiniz.

2- bu yöntem photoshop cs2, cs3, cs4 ve cs5 'te sorunsuz çalışır.