Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilgisayar Kasa koli çalışması

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
t10021505pegasusbilg.jpg

Pegasus firmasına yapmış olduğum bilgisayar kasa koli çalışması yorumlarınıza...

Benzer konular

albay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel çalışma tebrikler...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
kasa siyah zemin siyah çok boğmuş bence...

Birçok alternatif çalışma sonucu zeminin siyah olmasını firma istedi.Baskıdan geldiğinde gayet güzel olmuş.Zeminin siyahı CMYK 'nın tüm değerlerinde
(C:100 M:100 Y:100 K:100) olmadığından kasa resmini fazla öldürmemiş...

yorumun için teşekkürler ;)

grafiezgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
basit bence zaten arkadaki şekiller hazır bide kırmızı gölge konulmuş o kadar

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
basit bence zaten arkadaki şekiller hazır bide kırmızı gölge konulmuş o kadar

Yaklaşımınız yanlış. Bir çalışmaya ne kadar çok efekt, ne kadar çok desen vs uygularsak o kadar güzel mi olmuş olur?
Öyle çalışmalar, tasarımlar var ki, sadece bir noktayla, bir çizgiyle, bir harfle bitirilmiş.
Hangimiz çoğu zaman hazır şablonları, desenleri kullanmıyoruz, hepsini her seferinde kendimiz çizip yaratmaya çalışırsak işimiz var. Bu tür yardımcı şekillerden, çizimlerden hepimiz faydalanıyoruz. Elbetteki taklit ve kolaycı çalışmaları kastetmiyorum. Çalışma özgün olmalı. Tasarımı yapanın ve kurumun/firmanın/kişinin/ürünün karakterini yansıtmalı.

Fakat teknik ve görsel açıdan eleştiri böyle olmamalı diye düşünüyorum.

Çalışmaya gelince arkadaki kırmızı hareket bana kalırsa biraz daha faklı olabilirdi, ama neticede iş basılmış, firma beğenmiş. Hayırlı olsun.
elinize sağlık.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yaklaşımınız yanlış. Bir çalışmaya ne kadar çok efekt, ne kadar çok desen vs uygularsak o kadar güzel mi olmuş olur?
Öyle çalışmalar, tasarımlar var ki, sadece bir noktayla, bir çizgiyle, bir harfle bitirilmiş.
Hangimiz çoğu zaman hazır şablonları, desenleri kullanmıyoruz, hepsini her seferinde kendimiz çizip yaratmaya çalışırsak işimiz var. Bu tür yardımcı şekillerden, çizimlerden hepimiz faydalanıyoruz. Elbetteki taklit ve kolaycı çalışmaları kastetmiyorum. Çalışma özgün olmalı. Tasarımı yapanın ve kurumun/firmanın/kişinin/ürünün karakterini yansıtmalı.

Fakat teknik ve görsel açıdan eleştiri böyle olmamalı diye düşünüyorum.

Çalışmaya gelince arkadaki kırmızı hareket bana kalırsa biraz daha faklı olabilirdi, ama neticede iş basılmış, firma beğenmiş. Hayırlı olsun.
elinize sağlık.

Öncelikle çalışma bir ürün ambalajında olması gereken öğeleri içermiyor. sanırım basılı halinde diğer detaylar vs.. vardır. Firma adı çok geride kalmış. mevcut kasa görseli havada uçmak yerine fotoğrafın perspektifine uygun bir zemine yerleştirmen daha hoş olurdu. Bence üzerinde fazla durulmamış bir çalışma.

iyi çalışmalar.

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yani isim çok geri planda kalmış. basit gibi görünüyor. Ayrıca neden bir kırmızı bir beyaz çalışmışsınız logoyu onuda anlamadım. gerek yok gibi görünüyor. Asıl felaket önedeki pegasus yazısına beyaz kontur kullanmanız. İnanın herşey okadar güzel giderken yapılan bir hata bütün taşları yerlerinden oynatabiliyor. Sizde panikleyip hatayı hatayla örtmeye çalışmışsınız sanırım. Ama her zaman soğukkanlı olmak gerekir.Başarılar.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle çalışma bir ürün ambalajında olması gereken öğeleri içermiyor. sanırım basılı halinde diğer detaylar vs.. vardır. Firma adı çok geride kalmış. mevcut kasa görseli havada uçmak yerine fotoğrafın perspektifine uygun bir zemine yerleştirmen daha hoş olurdu. Bence üzerinde fazla durulmamış bir çalışma.

iyi çalışmalar.

yani isim çok geri planda kalmış. basit gibi görünüyor. Ayrıca neden bir kırmızı bir beyaz çalışmışsınız logoyu onuda anlamadım. gerek yok gibi görünüyor. Asıl felaket önedeki pegasus yazısına beyaz kontur kullanmanız. İnanın herşey okadar güzel giderken yapılan bir hata bütün taşları yerlerinden oynatabiliyor. Sizde panikleyip hatayı hatayla örtmeye çalışmışsınız sanırım. Ama her zaman soğukkanlı olmak gerekir.Başarılar.

Firma adı geride kalmı demişsiniz dev bir logomu kullanmalıydım.Bu sizce de mantıklı mı?

Ayrıca önceki tasarımlar bu şekilde değildi siyah zemin kullanmamıştım ama firma kendisi istedi kırmızı ve siyah o doğrultuda yapılan bir çalışmadır.Pegasus logosunun kontur kulanılmasınıda firma kendi istedi.

Şu cümleleriniz de

"Sizde panikleyip hatayı hatayla örtmeye çalışmışsınız sanırım. Ama her zaman soğukkanlı olmak gerekir."

İnanın hiç profesyonel değil ...

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Firma adının ön plana çıkması için dev bir logo kullanmanıza gerek yok. Logoyu büyük kullanın diye bir cümlede kullanılmamış. Lütfen dürüst olun. Öndeki pegasus yazısındaki konturlar içinize sinmiş mi. Çalışmayı basitleştirmiş bunu herkes anlayabilir. Amacım emeğinize saygısızlaık yapmak değil. Zaten sonderece profesyonel çalışmalara imza atmışsınız. Ufak detayları görüp belirtme gereği hisstetim. Başarılar.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Firma adının ön plana çıkması için dev bir logo kullanmanıza gerek yok. Logoyu büyük kullanın diye bir cümlede kullanılmamış. Lütfen dürüst olun. Öndeki pegasus yazısındaki konturlar içinize sinmiş mi. Çalışmayı basitleştirmiş bunu herkes anlayabilir. Amacım emeğinize saygısızlaık yapmak değil. Zaten sonderece profesyonel çalışmalara imza atmışsınız. Ufak detayları görüp belirtme gereği hisstetim. Başarılar.

:) İlginiz için teşekkürler..

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
pegasuscopy.jpg

ambalaj çalışmalarını 3D sunumu üzerinden incelemek lazım. sirine24 çalışmayı bu şekilde bizlerle paylaşırsan sanırım gereksiz tartışmalar oluşmaz. iyi çalışmalar.

Son düzenleme: