Erkan ERGEN
🏆Pro Tasarımcı🏆
"3.Uluslarararı" diye başlayan yazının fontunu beğenmedim, ama çalışma güzel olmuş Erkan eline emeğine sağlık.
Yorum için teşekkür ederim martin. haklisin biraz daha etli kullanabilirdim. ama cok da sırıtmasin istedim. Bu arada mavime laf soyleyeceksin beklentisindeydim ama neyse![]()
Aklımdan geçmedi değil ama biz seni mavinle kabul ettik, font için de elinde mevcut ise Neo Sans veya Klavika'yı öneririm.![]()
....İnsanlığın Yapı nedir?
Font için söylenen sözlere katılıyor (hatta kesinlikle değiştirmeni öneriyorum), alttaki Bilim= diye devam eden yazıda da ne olduğunu anlamadığım bir boşluk, bir hava kalmışlık hissinide üzerine sos yapıp sunuyorum
Eline sağlık, yine mavi, yine temiz bir iş...
Yapı/yıkım konusunda arkadaşlarla hemfikir olduğumu belirtmeliyim.
Görünen o ki anlam karmaşası yaratmış..
& veya anlamda sıkıntı yaratmayacak herhangi birşey kullanman daha uygun olurdu diye düşünüyorum
Sade bir çalışma eline sağlık![]()
iki nokta yerine eşittir ve bölü kullanma sebebim denkleme atıftı bi parça. Belkide haklisiniz value ama o an içime sinmişti açıkçası. & işaretini düsündüm ama kullanmadım çünkü veyadan çok "ve" taşıyordu. O haliyle de kimileri yapmak kimileri yıkmak için kullanır mantığından uzaklaşıyordu. Yorum için teşekkür ederim.![]()
iki nokta yerine eşittir ve bölü kullanma sebebim denkleme atıftı bi parça. Belkide haklisiniz value ama o an içime sinmişti açıkçası. & işaretini düsündüm ama kullanmadım çünkü veyadan çok "ve" taşıyordu. O haliyle de kimileri yapmak kimileri yıkmak için kullanır mantığından uzaklaşıyordu. Yorum için teşekkür ederim.![]()
Sanırım idrak farkı oluştu. Sanki orada farklı 2 ifade varmış gibi duruyor. Konuyla içli dışlı olduğundan dolayı o cazip gelse de, benim gibi düşünecek kişi çok olabilir. Sonuçta anladığıma göre uygulanmış bir çalışma. O yüzden bundan sonrakilerde eskiz aşamasında işle alakası olmayan birine danışmanda fayda olacaktır ki, hedef kitle benim gibi afişin önünde bakakalmasın
kolay gelsin.
belkide creedwar.ama bu zaten ilgililere yapılmış bir afiş. üniversitede okuyup meclisi yüce divan diye adlandıranlar olsa da ben hepsini aynı kefeye koymuyorum. Saksı niyetine taşımayıp düşünsünler biraz da
![]()
resimler arasında 1-2 mm boşluk olsa daha guzel olurdu.