Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilim ve tekoloji dergisi için hazırladığım bir kapak tasarimi.
Kapaktakı adamı ve kafasındaki ayrıntıyı daha önceden hazırlamıştım bu kapak için uygun gördüm zemin vs. görseller bana ait tek hazır sey yuvarlak gösterge onunlada baya oynadım... ps cs3
Evt arkadaşlar Bilim Ve teknolojiye nekadar uzak bir miletiz konu ilgimizi bile çekmiyor yani umrumuzda bile değil bilim yorum yapmayı bırak bakmaya bile tenezzül etmiyoruz...
Konudan görevli yönetici veya admini konumu silmesini istiyorum lütfen gerek yok yayınlanmasına nasılsa bilme zerre kadar değer vermeyen bir toplumuz...
Düşünce çok güzel ,teknolojiyi anımsatan mavi ve yeşil ışıklarda yerinde olmuş, sadece ve bağlacı Bilim Teknolojiye göre biraz küçük boyutta olsaydı belki daha iyi olurdu.Emeğine sağlık başarılı bir çalışma.
Aslinda amacim ilk oalrak tipografiydi ama kendimi tutmamadım malesef tipografiden çıktı bende farkılı birseyler demek istedim...
Tessekürederim yorumlarınız için hepinizden...
Malesef o çirkin yazıyı koymak zorundayim birkaç çalişmam çalindi ve imzalri değiştirilip başka forumalrda yayınlandı böyle birsey olmaması için koymak zorundaydim
snaki sag ust kosede birsey olmalıymış gibi .. bir şeye dogru kafasını çevirmeliymiş gibi geliyor.. göz oraya tamamlayıcı bir nesne istiyor.. bu dergi kapağıysa eğer.. ve buraya koydugunuz büyütülen boyutu rjinal boyutuysa alttaki beyaz yazılar küçük kalmış.. sanki 1 pnto kadar büyültülse daha iyi olurmuş gibi geldi.. başarılı bir çalışma ellerinize sağlık
snaki sag ust kosede birsey olmalıymış gibi .. bir şeye dogru kafasını çevirmeliymiş gibi geliyor.. göz oraya tamamlayıcı bir nesne istiyor.. bu dergi kapağıysa eğer.. ve buraya koydugunuz büyütülen boyutu rjinal boyutuysa alttaki beyaz yazılar küçük kalmış.. sanki 1 pnto kadar büyültülse daha iyi olurmuş gibi geldi.. başarılı bir çalışma ellerinize sağlık