Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilim Ve Teknoloji Dergi Kapağı Çalişmasi

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bilim ve tekoloji dergisi için hazırladığım bir kapak tasarimi.

Kapaktakı adamı ve kafasındaki ayrıntıyı daha önceden hazırlamıştım bu kapak için uygun gördüm zemin vs. görseller bana ait tek hazır sey yuvarlak gösterge onunlada baya oynadım... ps cs3

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evt arkadaşlar Bilim Ve teknolojiye nekadar uzak bir miletiz konu ilgimizi bile çekmiyor yani umrumuzda bile değil bilim yorum yapmayı bırak bakmaya bile tenezzül etmiyoruz...

Konudan görevli yönetici veya admini konumu silmesini istiyorum lütfen gerek yok yayınlanmasına nasılsa bilme zerre kadar değer vermeyen bir toplumuz...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
herşey çok güzel ama yazı fontu ve çizgi rengi pek uygun olmamış eline sağlık

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
her şey güzelde şu aykut tekeci yi
niye yazdın anlamadım

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
hmmm evet olabilir (ç)alıntı olayı
tedbir kuldan takdir Allah tan
ben düşünememiştim :)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş gerçekten bana tipografi çalışmasını andırdı haifften...
emeginize sağlık...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Düşünce çok güzel ,teknolojiyi anımsatan mavi ve yeşil ışıklarda yerinde olmuş, sadece ve bağlacı Bilim Teknolojiye göre biraz küçük boyutta olsaydı belki daha iyi olurdu.Emeğine sağlık başarılı bir çalışma.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma olmuş gerçekten bana tipografi çalışmasını andırdı haifften...
emeginize sağlık...

Aslinda amacim ilk oalrak tipografiydi ama kendimi tutmamadım malesef :D tipografiden çıktı bende farkılı birseyler demek istedim...

Tessekürederim yorumlarınız için hepinizden...

Malesef o çirkin yazıyı koymak zorundayim birkaç çalişmam çalindi ve imzalri değiştirilip başka forumalrda yayınlandı böyle birsey olmaması için koymak zorundaydim :)

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tessekürederim yorumlarınız fikirleriniz için...

Bilim ve Teknoloji basit değildir :D

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
snaki sag ust kosede birsey olmalıymış gibi .. bir şeye dogru kafasını çevirmeliymiş gibi geliyor.. göz oraya tamamlayıcı bir nesne istiyor.. bu dergi kapağıysa eğer.. ve buraya koydugunuz büyütülen boyutu rjinal boyutuysa alttaki beyaz yazılar küçük kalmış.. sanki 1 pnto kadar büyültülse daha iyi olurmuş gibi geldi.. başarılı bir çalışma ellerinize sağlık

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
snaki sag ust kosede birsey olmalıymış gibi .. bir şeye dogru kafasını çevirmeliymiş gibi geliyor.. göz oraya tamamlayıcı bir nesne istiyor.. bu dergi kapağıysa eğer.. ve buraya koydugunuz büyütülen boyutu rjinal boyutuysa alttaki beyaz yazılar küçük kalmış.. sanki 1 pnto kadar büyültülse daha iyi olurmuş gibi geldi.. başarılı bir çalışma ellerinize sağlık

tesekkürler öneriler için...