Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir adet kitap kapağı

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok kısa bir sürede alelacele yaptığım bir kapak...
kapakfb1.jpg

Benzer konular

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düşünce gücüyle çiçegi nasıl bagdastırdın cok merak ettim yaw?

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çünkü kişisel gelişim kitabı bu kitap ve çiçek ile bağlantısı kesinlikle var.

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hımmm eline saglık güzel olmuş.

grafikci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kitabin icerigini bilmedigimizden ötürü belkide ama bande cicek ve düsünme gücünü bagdastiramadim sanki baska biseyler olmasi gerekiyomus gibi geldi ama yinede ellerinize saglik güzel olmus...

puca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kitabın adı çiçekle pek bağdaşmamış.rengiylede oynanabilir.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
hadi aceleye gelmis ama, hic olmazsa yazi fontlarinla biraz ugrassaydin, diyorum ben...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi kitap içeriği ile bağdaşamış gibi görünüyor. Elbetteki içerikte belkide düşünce gücü ile çiçeğin büyümesine etki edilebileceğide iddia ediliyor. Ama insanlar kitabın ismini bile okumadan bu kitap yanlış rafa koyulmuş. Bahçe ve çiçek bakımı ile ilgili olabilirmi diye düşüneceklerini var sayarsak. Görselin isme hitap etmediği kanısına varıyorum.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
artık eski işyerim olsa bile... yorumlar için çok teşekürler kitap ikinci baskıyı bitirdi sanırım. doğru yerde doğru insanlar alıyo ;)

rabitelli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabitelli.com
bu dili bilmediğime kendimi inandırıp görsele sadece "baktım". pembe bir parça rahatsız etse de genel olara kfena değil. içerik ve anlatım da işin içine girince yukarıdaki fikirlere bir parça katılıyorum demek zorundayım.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım bu çalışmayı hangi amaçlı yaptıysan o bölümde yayınlarsan yorum alma şansın daha çok olur...

melll75

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar, çalışmanız güzel olmuş ellerinize sağlık..ayrıca arkadaşların düşünce gücüyle çiçeğin ne ilgisi var eleştirisine katılmıyorum kullandığınız çiçek lotus çiçeği (bilgeliğin sembolüdür) ve pek tabii kullanılabilir..
saygılar başarılar..

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
mell öncelikle çiçeğe açıklık getirdiğin için teşekkürler ben tam anlatamadım sanırm arkadaşlara.

moonlight34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence sade ve zarif bir çalışma. Pembe zemin-yeşil yazı da fotografla uyumu sağlamış. Fotografta sağdaki çiçek parçasını silerdim yerinde olsam :)

ellerine sağlık

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kötü bi çalışma :/ üzgünüm pembe rengin ustune yeşil gitmemiş ve aynı renk kullanayım derken sadece basarılı bir fotograf ve ona uygun renklerle kapatmışsın olayı..

yani acıkcası eski patronumun cok cok kızdıgı ve defalarca uyardıgı sey;

bazı işler konusu itibariyle şanslı olur, 1 tek iyi baskı kalitesi ve cözünürlükte resim bütün tasarımı kaplar ve sanki buyuk bir emek harcanmış gibi durur (örnek; bim,aklın yolu bim :) )

sanırım bu lafı cok yedigim için artık cok super ekstra uygun bi fotoyu alıp koyup yakın renklerle kompozisyon oluşturulan işler yavan geliyo.. ://

BuDa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz daha renk çalışırsan güzel olacak

Pembe ağırlığı "Düşünce Gücü" ismine pek uygun olarak görmedim. Yani "hayata toz pembe bakma" yı anlatmıyor ise eğer, yinede içeriği ile uyumlu ise ismin 100 - 80 lacivert ve fontun daha oturaklı olması hoş dururdu. Kolay gelsin