Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Dilim alır mısınız? (denisegein) -2

denisegein

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.freelancegrafiker.net
Bu arada sonradan dikkatimi çekti. "Toprak Erezyonunu Önlemek" değil "Toprak EROZYONUNU Önlemek" olacak. :) Tekrar başarılar, saygılarımla... :smile::smile:

Yorumun için çok teşekkür ederim. Ne yazıkki çalışmamı dikkatli inceleyememem 3.Çalışmama mal oldu. Erezyon yazısını düzelteceğim, Bu vesile ile soru işaretini de düzeltmiş olurum.:)

Tekrar teşekkürler.

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Yorumun için çok teşekkür ederim. Ne yazıkki çalışmamı dikkatli inceleyememem 3.Çalışmama mal oldu. Erezyon yazısını düzelteceğim, Bu vesile ile soru işaretini de düzeltmiş olurum.:)

Tekrar teşekkürler.

Rica ederim arkadaşım. :angel: Üçüncü hakkını da kullanmana malolmasını bir "talihsizlik" diye nitelendiriyorum. Benim görüşüm, üçüncü çalışmanı "kafanda farklı bir şey varsa" yollaman gerektiği yönünde. :) Belki üçüncü çalışman, diğer çalışmalarından daha iyi olacak. ;) Bu açıdan baktın mı? :)

İnsanız, hata yapabiliriz sonuçta. Bu hataların "ufak" hatalar olduğunu düşünüyorum. Ama yine de "bu çalışmam iyi, bu olmasını istiyorum" diyorsan; düzeltip tekrar yolla. :) Tekrar başarılar. Saygılarımla...

denisegein

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Rica ederim arkadaşım. :angel: Üçüncü hakkını da kullanmana malolmasını bir "talihsizlik" diye nitelendiriyorum. Benim görüşüm, üçüncü çalışmanı "kafanda farklı bir şey varsa" yollaman gerektiği yönünde. :) Belki üçüncü çalışman, diğer çalışmalarından daha iyi olacak. ;) Bu açıdan baktın mı? :)

İnsanız, hata yapabiliriz sonuçta. Bu hataların "ufak" hatalar olduğunu düşünüyorum. Ama yine de "bu çalışmam iyi, bu olmasını istiyorum" diyorsan; düzeltip tekrar yolla. :) Tekrar başarılar. Saygılarımla...

3. Çalışmam bitmek üzereydi, bitirip karar versem iyi olacak sanırım, tavsiyen için teşekkür ederim.

beyhanok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başarılar................................................

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
kullanılan fotoğrafın telif hakkını satın aldınızmı. Sorun Çıkarmasın sonra.

denisegein

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Son düzenleme: