Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir fikir...

seda_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar,
malum 14 Şubat yaklaşıyor kuyumcularda bir telaş benim vitrinim daha güzel olsun diye :) bir çalşma yaptım ama müşteri daha farklı bişeyler ister sizden yorumlarınız bekliyorum....
leo81.jpg

Son düzenleme:

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha farklı çalışmalar istiyorsanız insan objesinden çıkış yapmanızı tavsiye ederim :) Şöle ki ;

Mesela çizgi film karakterleri olabilir. daha çok romantizmi değil de şirinliği çağrıştırsın. daha çok ilgi çekici olabilir :) yalnız buna müşteriniz ne der bilmiyorum ikna edici bir çalışma yaparsanız ikna olabilir şu an kafam da sergileyemiyorum benimkisi sadece bir fikir..

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cam giydirme seçeneğini de bir kenarda bulundurun ... illa tüm camda "ben buradayım" diyen bir şey yapmanız gerekir diye bir kural varmı bilmiyorum ... müşteri demediği sürece sizde düşünmeyin :)

heroturko'da abstract çalışmalar var, camın alt kısmında 3/1 oranında bi abstract çalışma ve adam gibi fontla yazılacak bir şeyle güzel çalışma yapmanızda mümkün ...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir kalp yap yeter..Fazla obje dikkat dağıtır.

seda_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir kalp istemiyor müşteri maalesef...

serreklam

🌱Yeni Üye🌱
harika bir calışma olmuş yorumlar herzaman farklı bir calışmayada acabilir benim yorumum çiftin bir kap içinde büyükce alıp içinde olması belki farklı bir görünümde sunula bilir yinede calışma güzel emeğinize sağlık

seda_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için teşekkürler... aklıma ilk gelen çalışma idi sevgililer günü en iyi bir çiftle anlatabilirim diye düşünmüştüm :)