Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
düşünce güzel ancak renk seçimlerinde problemler var tipografide illa graffiti font kullancam diye uğraşma sade fontlarda da çok güzel çalışmalar çıkartılabiliyor... mc listte harf araları çok açık isimlerin renklerinde farklı tonları zıt ton kullanmalısın daha hoş olacaktır. ellerine sağlık
Yorumların hepsi için teşekkür ederim ilgi gösterip ziyaret etmişsiniz benim için önemli olan da oydu zaten İyi bir photoshop kullanıcısı değilim zaten deneme çalışmam bunlar. Yorumlarınızı değerlendirerek daha güzel çalışmalar yapmaya çalışacam İlginiz için tekrar teşekkürler
"dP" yazan kısım, arka fondan daha fazla ayrılmalıydı. Ya arka fon renk düzenlemsi açılacak veya dP yazan bölüm açık renk olacak. Diğer genel hatları itibariyle konumlandırma,rahat okunuş problem teşkil etmiyor.. Başarılı.Tebrikler..
Her eklediğin objede bir efek var yazılar da dahil.. bevel , golgeler ve glow lar o kadar fazla ki derinlik olayı çok fazla karışmış..Vurgu yapmak istediğin yerlerde kullanmanı tavsiye ederim.. Bir de dizgi kurallarına göz at biraz..çok faydasını göreceksin..İyi çalışmalar
bence bu çalışmayı iptal edip eleştiriler doğrultusunda yeni bi iş yap dostum.Daha iisini yapcağına eminim..Kırmızı fon,perdeler,yazılar daki kabartma işi bozmuş..Sade ama işi anlatan yolları dene
Bence Hiç Olmamış Birazdaha Özen Göstermelisin Rap & Hiphop Konserleri İçin Bir Çok Afiş Var Onlara Bakarak Birşeyler Esinlene Bilirsin Ayrıca Perde Yerine İyi Müzik Kabinleri Falan Kullana Bilirdin ve O Kullandığın Yazı Fontu Hiç Olmamış
Grafiker oLarak daha yeniyim ama 6 Senedir Rap'in içndeyim az çokTa bnden yorum aLabLrsn iLk önce Perde fikri çok baneL oLmş bu küLTüre ağır kaçmış ve renkLer çok kapaLı geneLde bu Tür afişLer uçuk kaçık oLur %100 ZıT renkLerden ibareTTir.. Göründüğü gbi Burda sadece koyu renkLeri Tercih eTmişSin PaTy afişLerinde Siyah beyaz Sarı pembe Tercihimdir perde vs. bu efekTLeri yapmadan parçacık farklı daireler veya şekillerle süsLeybLrsn beLLiki snde biraz bu işn içndesin Tavsiyem Gekko G neşTernino Şehinşah sansar gibi adamLarın afişLerine bi göz gezdirmen =) Tşkrler payLaşm içn ayrıca FonT'u gayeT beğendim
bu nası bir dandik çalışma olabilirki sende nası bir göz zevki var anlamadım bence on numara bi çalışma emeğine sağlık renk uyumların bence super ama arkadaşın dediği gibi yazılarını dafontta bulabilirsen grafiti tarzı kullanman daha güzel olur diye düşünüyorum Ayrıca yorumların hep aynı dikkatimi çekti bilerekmi yapıyosun merak ettim (mcebi)