Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir kaç resim çalışmam (yorumlarsanız sevinirm :) )

endercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
imgesel figürü başka resimden bakarak çalştm orjinali bana ait deildir!

adsz3r.jpg

adszl.jpg

cocuk.jpg

img0999d.jpg

img0799i.jpg

Benzer konular

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence başarılı,ellerine sağlık yalnızca 4.çizimde çocukta biraz sorun var gibi.Tebrikler.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuda pek bir bilgim yok, fakat gayet iyi görünüyor...Daha iyilerinin çıkacagından eminim ;)

Emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

endercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısınız çocuk biraz büyümüşte küçülmüş gbi oldu ve biraz göçük :) teşekkürler.

teşekkr ederm yorumunz içn

Moderatör tarafında düzenlendi:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı çalışmalar eline sağlık

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Çizimleriniz çok hoş
Gölgelendirme gayet başarılı olmuş
Fakat 1 ve 4 çalışmalar da orantılama hataları var.
4. çalışamada omuzlar ve ayaklar çok büyük.
Çalışmayı karakalem bölümüne açmalıydınız
Siz resim bölümüne açmışsınız
Çalışmayı karakalem bölümüne taşıyorum
kolay gelsin:)

endercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) haklısınız 4.çalşmada hatalar war ama imgesellerde birazda kendinden bişeyler katmak gerektiğne inanıyorum yani 1e 1 çizmektense.
teşekkürler ilginiz için.

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
oldukça güzel çalışmalar ben 2 ve 3 çok beğendim... bilgim yok sadece begendiğim mi belirtmek istedim...

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
1 resim sanırım fotoğraf açısı nedeniyle basık gözüküyor. 1,2,3. çizimler çok başarılı.

4. çizimde, adamın kafadan ayağa doğru gittikçe bölgelerinin nispi oranları artıyor. surat dataylandırmalarda hatalar mevcut (gözlerin duruşu, kulak çene bağlantısı ve çene altı-boyun bölgesi daha dikkatli çalışılmalı). ayrıca kızda da, kafa bir çocuğa oranla ufak durmuş. el, özellikle de ayak çizimi hatalı duruyor.

diğer çizimlerinizden farklı olarak çok koyu ve küt uçlu bir kalmele çalışılmış, bu da detayların algılanmasını zorlaştırıyor.

5. çizimde güzle ancak bazı hatalar göze çarpıyor. yakın duran elde işaret parmağı ile yüzük parmağının birleştiği yerde bir genişlik söz konusu. ayrıca kolun ellerle dirsekler arasında kalan bölümlerde 3 boyut ve derinlik hissi pek uyanmıyor. bu sorun balyoz taşıyan elde daha belirgin. belki bahsettiğim bölümlerde, kolların ortalarından kenarlarına doğru ve yakın duran kolun dirsek bölgesinin iç kısmına bir miktar gölgelendirme verilirse bu sorun hallolabilir.

iyi çalışmalar.

endercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler güneş. her türlü yorum benim için önemli.

darth sanada tespitlerin için çok teşekkür ederim. Özellikle 5.çizim ile ilgli olanları bende yeni farkettim. Hepsini göz önünde bulundurucam.

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalar genel olarak güzel duruo..özellikle yüz ifadelerini çok başarılı buldum..
1.çalışmada yüz sanki enine uzamış gibi..
4 çalışmada da kızın anatomisinde biraz bozukluk var gibi..yüz de vücuda göre biraz büyük duruo..emeğine sağlık..başarılar..

tulinkanka

🌱Yeni Üye🌱
bence gayet başarılı çizimler, geçişlerini beğendim gerçekten, yumuşak olmuş, Eksiklerin var, ee okadar kusur olacaktır umarım yeni çizimlerini görme fırsatımız olur. başarılarının devamını dilerim.

endercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim herkese yorumlar için. Yeni bişeyler çizdikce sizlerle paylaşmaya devam edicem eleştirileriniz benm için önemli tekrar teşekkürler

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Tebrik ederim çalışmaların başarılı ufak ayrıntılarda sorunlar olsada zamanla ortadan kalkar.2 çalışman çok başarılı , emeğine sağlık .

jesus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlın 2 3 ü cok beğendim tekrar eline sağlık

endercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim yorumlarınız için.

Gabr1ella

🌱Yeni Üye🌱
bence çok başarılı çalışmaların var ... benim portre çizimim iyi değildir insan portresi yapamıorum :D paylaşım için tşkler :)