Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir layerı Color Balance Efektinden kurtarma?

Agrelawe

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Adım Anıl...Photoshop ta yeniyim ve CS3 kullanıyorum...

Oncelikle Siyah arkaplan uzeinde alev efekti calısması yaptım...Efekt muhtesem oldu ancak sorun alev efektinde degil... Yaptıgım Efekt Bir ejderha resmine eklemek amacıyla olusturuldu... ancak efekti eklemekde gucluk cekiyorum...Efekti olusturan elemanları bir grup altında topladım color balance ta dahil...tabi arkaplan dısarda kaldı...Ardından ejderhamı ekledigimde ejder de colorbalance dan etkileniyor...Layer sırasında uste alınca bu sefer alevler gozukmuyor ejder i nasıl bu efektin dısında bırakabilirim...Buda Projemin resmi...
rnek1.png

Agrelawe

🌱Yeni Üye🌱
Bir sorum daha olacak... Amacım alevlerin ustune birde ayzı eklemek bu bir WoW Guild Banner Projesi

Su yazı tipini hazır almıstım...Bunun dısında resme yakısacak onerebileceginiz baska bir yazı tipi varsa soyleyin yoksa bu yazı tipini nasıl olusturabilirim lutfen yardım edin...tipid erken o efekti yani...

cataclysmbanner.png

aslında ben oraya resime koydugum alevlerle közlenmis bir "MARTYR" yazısı dusunuyordum...Soyle biraz kızıl sanki alevle harlanmıs bir metal gibi... ama beni asar dedim...Bu basit tasarımı buldum...Ancak olurda bana yardım edrseniz cok sevinirim...