Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaşlar bir müzik grubu için hazırlamaya çalıştığım web sitesini sizlerle paylaşmak iştedim yorum görüş öneri ve eleştrilerinizi eksik etmesseniz sevinirim.Yayına hazır olmadığı için pektabi resim halinde görüceksiniz çalışmayı.
bende tam tersini duşunmuştum menüler hoş durmuş ve flash da güzel bir haraket verilirse çok daha guzel olur, ama diğer taraflarda bi karmaşa var bence menüler kalsın ama diğer ksımlar için menülere dha uygun bi tasarım düşünebilisin..
bende tam tersini duşunmuştum menüler hoş durmuş ve flash da güzel bir haraket verilirse çok daha guzel olur, ama diğer taraflarda bi karmaşa var bence menüler kalsın ama diğer ksımlar için menülere dha uygun bi tasarım düşünebilisin..
arkaplan çok karışık menülerde yeterli haraket var zaten arkaplan daha sade veya biraz daha müzik grubunu anlatak bir vektör&resim olabilir alt kısımlardaki içerik bölümleri de basit kaçmış biraz dha şık birşeyler olabilir. ama özellikle arkaplan çok renkli kaırşık gorunuyor gereksiz yere tüm dkkati topluyor, oysaki logo ve menuler dikkat çekmeli aksine logo çok silik ve arkaplandaki karmaşanın içerisinde kaybolmuş. logo olmazsa olmaz değlse eğer güzel bir logo çalışılabilir veya en azndan logo düşünülmüyor ise dha şık bir font ile yazılabiliryazı..
arkaplan çok karışık menülerde yeterli haraket var zaten arkaplan daha sade veya biraz daha müzik grubunu anlatak bir vektör&resim olabilir alt kısımlardaki içerik bölümleri de basit kaçmış biraz dha şık birşeyler olabilir. ama özellikle arkaplan çok renkli kaırşık gorunuyor gereksiz yere tüm dkkati topluyor, oysaki logo ve menuler dikkat çekmeli aksine logo çok silik ve arkaplandaki karmaşanın içerisinde kaybolmuş. logo olmazsa olmaz değlse eğer güzel bir logo çalışılabilir veya en azndan logo düşünülmüyor ise dha şık bir font ile yazılabiliryazı..
Arka PLanı Beğendim . FarkLı OLmuş Yani . O Yukardan SaLLanan KutuLarın RenkLeriyLe Oynarsan Daha İyi OLacak Gibi . Fontta Ayrıca ÇaLışmaya GüzeL Bir Hava Vermiş .. Eline SağLık .. KoLay GeLsin .
siteyi çok aceleye getirmişsiniz sanırım birde projenizi açarsanız daha iyi olur. Flash mı olucak yoksa html bir sitemi html ise pek tatlı olmaz tavsiyem flash ile strech bir site yapın arka zemin mause hareketleri ile animasyonlu bir efek olsun. ve butonlarınız çok basit kalmış sanırım tavsiyem daha üstüne düşün.