Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Resmin Arka Fonunu Temizleme (extract)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
1. Temizlemek istediğiniz resmi açın. ben yandaki gibi bir resim seçtim. Extract özelliği doğru yerde kullanıldığında size istediğiniz sonucu verecektir. Eğer temizlemek istediğiniz bölgenin etrafındaki renk tonları kesim sınırındaki tonlara yakın ise biraz canınızı sıkabilir.

2. Filet >Extract komutlarına tıklayarak Extraxt penceresini açın. Sağ tarafta bulunan Tool Options altında Brush Size'ı ben 5 olarak değiştirdim. bu değer resminizin ebatlarına ve hassaslık derecesine göre değişim gösterebilir. Sol menüde bulunan Edge Highlighter Tool ile yanda görüldüğü gibi kesim sınırını belirliyoruz. Hemen ardından yine sol menüde bulunan Fill Tool ile kalmasını istediğimiz bölgeyi dolduruyoruz. Ok komutuna tıklayın evet işlemimiz bukadar basit.

3. Eğer işlem sonunda istemediğiniz bölgeler kalıyorsa Air Brush ve Eraser Tool yardımı ile gerekli düzenlemeleri yapmalısınız. Artık çiçek resmini istediğimiz çalışmada rahatlıkla kullanabiliriz.

Alıntı...

naklov

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık guzel çalışma.

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler paylaşım için evet güzel bir özellik.
Bu özelliği genellikle tüylü hayvanları veya bayanların saçını vb. zeminden ayırmak istediğinizde de kullanabilirsiniz doğru kullanıldığında gerçekten güzel sonuçlar veriyor.

graphic00

🌟Usta Tasarımcı🌟

yeni başlayanlar için zevkli ve kolay bir çalışma teşekkürler...

Agalloch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yucetasarim.com
Eline saglık her amatörün işine yarıcakbi işlem Yeni başlayanlarda basitce bu yontemle yapabilirler...

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
aynı işlem photo impact12 de çok daha mükemmel ve profosyonel olarak işlenmiş.. herkese tavsiye ederim..