Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Sitenin Maskotu Nasıl Çizilirrr. Lütfen Yardım :(

Sfenksmmy

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.asbilim.net
Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım Umarım Kalıcı Olurum Şimdi Sizden Bir Ricamm Olucak Ve Bu Konuda İlham Almak İstiyorum veya Bir Örenk vs vs.. Elektronik Bölümü ;Okumama Rağmen webtasarımına İlgim Çok Yüksek ve neredeyse 2-3 yıl photoshop kullanıyorum orta düzey denilebilir... Bir Sitem ve ben buna Bu Sitenin Kadar Güzel ve Net Bir Maskot Çizmek İstiyorum.. acaba Bunu Photoshopla Çizebilirmiyim sadece ps yeterlimidir.. çizdiklerimi hiç beğenmedim ve çok yamık oldu bu konuda yardımcı olurmusunuz acabaaa Şimdiden Teşekkürlerr...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
yardım eden yokmu :(:(

Bu konuda ancak size yaptığınız çalışmayı eleştirerek yardım edebiliriz.
Çünkü istediğiniz şey bir tasarımdır, bir tasarım ise bir çok aşamadan
geçerek ortaya çıkar.
1-Tasar
2-Tasarı
3-Tasarımlamak
4-Tasarım
Siz şu anda fikrinizin çıkış noktasında bulunmaktasınız. Bunun tasarı haline geçirebilme süreci çok önemli bir süreçtir. Buradaki üyelerimizin buna zamanının olduğunu sanmıyorum. Üstelik böyle bir şeyi istemeyede hakkımız yok.
Yani işin özü biz size ancak tasarımlama aşamasında yardım edebiliriz.
bunuda ancak bize görsel birşeyler sunarsanız yapabiliriz.

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Vektorel tabanlı calısan bır program yuklemen lazım. freehand, corel yada Ai gibi.. ayrıca yamuk dediğin calısmalarınıda bır yukle.. burdakı degerlı ustalar senı yonlendırecektır.

Sfenksmmy

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.asbilim.net
öncelikle yorumlarınız teşekkür ederim arkadaşlar aşağıda yaptığım bazı maskotlar var ben bunları önce kağıt üstünde çizim ps de renklendirdim... yani ben sizden bana sıfırdan maskot yaparmısınız demedim arkadaşlar sadece fikir veya ilham kaynağı olabilecek çizimler veya bu işe önce nelerden ve hangi aşamalardan geçerek yapmam gerekir onları istedim sonuçta siz benden daha tecrübeli ve programlar hakkında daha bilgilisiniz o yüzden bu siteyi seçtim yanlış bişey sölediysem k.bakmayın.... bu konuda bilgim yok... tekrar teşekkür ederimm...

maskot5.png

maskot2.png

maskot.png

Son düzenleme: