e.melek35
🌱Yeni Üye🌱
biraz şansa ihtiyacım var.....
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
balçova halk egitim grafik tasarım kursunu bitirdim.ögrendiklerimi unutmamak ve yeni şeyler örenmek adına iş aramaktayım.bir çok yere ilan ve msj bıraktım,çok fazla bi geri dönüşüm olmadı mükemmel bir elemanım diyemem ama bu işi iyice ögrenip bu sektörün en iyisi olmak istiyorum.sanırım biraz şansa ihtiyacım var..... freelancer veya tam zamalı olarak çalışabilirim.kullandığım programlar,fireworks ve flash8,ayrıca photoshop ve corel programlarını da buradaki dersler yardımı ile kendimce ögrenmeye çabalıyorum.
izmirde ikamet ediyorum.cv ve çalışma örneklerimi gönderebilirim.
İş deneyimi ve içeriği:
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu:
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
E-posta: e.dogan1980@gmail.com
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
balçova halk egitim grafik tasarım kursunu bitirdim.ögrendiklerimi unutmamak ve yeni şeyler örenmek adına iş aramaktayım.bir çok yere ilan ve msj bıraktım,çok fazla bi geri dönüşüm olmadı mükemmel bir elemanım diyemem ama bu işi iyice ögrenip bu sektörün en iyisi olmak istiyorum.sanırım biraz şansa ihtiyacım var..... freelancer veya tam zamalı olarak çalışabilirim.kullandığım programlar,fireworks ve flash8,ayrıca photoshop ve corel programlarını da buradaki dersler yardımı ile kendimce ögrenmeye çabalıyorum.
izmirde ikamet ediyorum.cv ve çalışma örneklerimi gönderebilirim.
İş deneyimi ve içeriği:
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu:
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
E-posta: e.dogan1980@gmail.com