Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

biraz şansa ihtiyacım var..... - Türkiye Geneli

e.melek35

🌱Yeni Üye🌱
biraz şansa ihtiyacım var.....

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: merhaba;
balçova halk egitim grafik tasarım kursunu bitirdim.ögrendiklerimi unutmamak ve yeni şeyler örenmek adına iş aramaktayım.bir çok yere ilan ve msj bıraktım,çok fazla bi geri dönüşüm olmadı mükemmel bir elemanım diyemem ama bu işi iyice ögrenip bu sektörün en iyisi olmak istiyorum.sanırım biraz şansa ihtiyacım var..... freelancer veya tam zamalı olarak çalışabilirim.kullandığım programlar,fireworks ve flash8,ayrıca photoshop ve corel programlarını da buradaki dersler yardımı ile kendimce ögrenmeye çabalıyorum.
izmirde ikamet ediyorum.cv ve çalışma örneklerimi gönderebilirim.

İş deneyimi ve içeriği:

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu:

Medeni Hali: Bekar

Referanslar:

E-posta: e.dogan1980@gmail.com

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Photoshop ve Corel'i kendi çabamla öğreniyorum demişsiniz, Merak ettim, bitirdiğiniz grafik tasarım kursunda bu programlara dair bi eğitim verilmedimi ki ?

e.melek35

🌱Yeni Üye🌱

onursarioglu

🌱Yeni Üye🌱
ii günler bnm bir projem wardı bana yardımcı olabilir misiniz acaba mailim onursarioglu07@hotmail.com plandan tasıma yapılacakmıs ama bn beceremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

ozraksy

🌱Yeni Üye🌱
İyi günler,

Eğer ilgileniyorsanız, daha yüksek standartlarda ve daha güvenli bir hayat geçirebileceğiniz Kuzey Kıbrıs'taki ajansımız için CV'nizi ve portfolyonuzu görmek isteriz.

En iyi dileklerimizle.

Özer AKSOY
*boa interactive
0533 874 14 16