Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Birkaç Sözle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vkoktas

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar,
Bana bir logo gerekli. Logo sosyal alanda kullanılacak. Dolayısı ile paramız yok. Size vereceğim bir kaç sözcük üzerine nasıl bir logo tasarlayabilecegiz bir bakalım duruma..
sözcükler:
"AYŞAFAĞI ÇOK ÇİÇEK"
haydi... kolay gelsin..

Benzer konular

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba Arkadaşlar,
Bana bir logo gerekli. Logo sosyal alanda kullanılacak. Dolayısı ile paramız yok. Size vereceğim bir kaç sözcük üzerine nasıl bir logo tasarlayabilecegiz bir bakalım duruma..
sözcükler:
"AYŞAFAĞI ÇOK ÇİÇEK"
haydi... kolay gelsin..

valla logonun böyle bir cümle (?) üzerinden tasarlanabileceğini pek sanmıyorum. insanlar logo oluştururken, logonun oluşturulacağı kurumla ilgili çok daha fazla bilgiye gereksinim duyarlar.
sizinki sanki bilmece gibi olmuş. tamam, bir grafiker için zor yoktur, her şart altında bir şeyler üretebilmelidir. ancak grafikerin vazifesi bilmece çözmek değildir.
gerçi şimdi bu sözlerime inat, "ben inanılmaz yaratıcıyımdır, o birşey anlamadıysa bile ben leb demeden leblebiyi kapan bir grafikerim" diyerek size logo yapan da çıkacaktır eminim. ama ben şahsım adına, şunu söyleyebilirim; bu üç kelime yanyana da olsa, ard ardada olsa hiç birşey ifade etmiyor.
yine şahsi fikrim; böyle logo falan yapılmaz.
saygılarımla..

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Merhaba Arkadaşlar,
sözcükler:
"AYŞAFAĞI ÇOK ÇİÇEK"
haydi... kolay gelsin..
Bu tarz istekler için öncelikle yönetime başvuruda bulunmalısın.
Bu konudaki isteklerin için sorumlu arkadaşımız Volkan TEKİN'le temas kurmanız
gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...