Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bitkisel koruyucu güneş kremi

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazıların;
renklerini, yerleşimlerini, fontlarını tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Turuncu yazı fazla gitmemiş çalışmana. Yazılar neredeyse okunamayacak kadar silik duruyor.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
walla insanların cildini böyle koruyacaksanız almazlar güneş çapraz gelince nolacak :D görsele göre konuşuyorum

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Turuncu ve sarı renklerini güneşle olan bağlantıdan dolayı kullandığınızı düşünüyorum . Ancak kullandığınız fotograf görseli bir çok mavi tonunu içinde barındıran bir görsel aynı zamanda şirket logosuda lacivert renklerden oluşmakta bu durumda.. güneşten koruduklarını ters bi şekilde kullanarak güneşle yani turuncuyla anlatılan sıcaklık yerine denizle yani maviyle anlatılan serinliği vurgulasanız sanırım çalışmayla daha uyum içinde olucaktır. Kolay gelsin, emeğinize sağlık

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Yazıları turuncu gri ve beyaz kullanmak zorunda değilsinki farklı renkler kullan alt zeminide siyah kullan ve görselin kenarınada beyaz kontör at yukardaki logoyu ortala ve biraz daha büyült aşağıdaki turuncu logoya benzer şeyide ortala alttaki yazılarıda birini biraz sağ birini sol yap biraz daha üstünde çalış ben inanıyorumki süper bişi yapacaksın hadi bakalım kolay gelsin.

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yorum ve önerileriniz için çok ama çok teşekkürler...
Şimdi size bu ürünün kutu çalışmasını göstermek istiyorum.. Kullandığım renkler bundan dolayı. Gerçi kutununda renklerini seçen benim :)) Acemilik işte daha çook çalışmamız lazım...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın firlama35;
Öncelikle yapılan yorumları baz alma erdemliliğini gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Çalışmanıza gelince madem ki renkte bir sorumluluk yada kurumsallık yok biraz daha sıcak tonların uyumunu (sarı, turuncu, kırmızı) araya belki soğuk renklerin zıtlıklarını (yeşil, mavi, mor) karıştırısanız bir haraket, bir uyum yakalayabilirsiniz.

Ama bu çalışmanız bir öncekine nazaran (renk değeri) dah anlaşılır durumda.En azından zemin renginiz yazıları boğmaktan vaz geçmiş :)

Bir tavsiye daha kutuların arka kısmı bizlere ürün hakkında genel içerik verirken ön kısmı ise ürünü bize aldırmaya çalışır. Mevcut durum buysa ön kısımda ki yazı oranını biraz daha düşünmelisiniz derim. Kısaca bu ürün kutusu size kendini aldırabiliyor mu?
Emeğinize sağlık.

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın firlama35;
Öncelikle yapılan yorumları baz alma erdemliliğini gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Çalışmanıza gelince madem ki renkte bir sorumluluk yada kurumsallık yok biraz daha sıcak tonların uyumunu (sarı, turuncu, kırmızı) araya belki soğuk renklerin zıtlıklarını (yeşil, mavi, mor) karıştırısanız bir haraket, bir uyum yakalayabilirsiniz.

Ama bu çalışmanız bir öncekine nazaran (renk değeri) dah anlaşılır durumda.En azından zemin renginiz yazıları boğmaktan vaz geçmiş :)

Bir tavsiye daha kutuların arka kısmı bizlere ürün hakkında genel içerik verirken ön kısmı ise ürünü bize aldırmaya çalışır. Mevcut durum buysa ön kısımda ki yazı oranını biraz daha düşünmelisiniz derim. Kısaca bu ürün kutusu size kendini aldırabiliyor mu?
Emeğinize sağlık.

Eleştirilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz... Bundan sonraki çalışmalarımda bu uyarılarınız beynimde yankılanırcasına çalışacağımdan emin olabilirsiniz ama şuan çalışmalar onay aldı :( Ayrıca çok bu işte çok yeniyim, ama çok seviyorum.. Herçalışmamı yayınlamayı düşünüyorum.. Herkese ilgisinden ötürü çok ama çok teşekkür ederim... Kolaylıklar...