Bitkisel.net Logo Tasarım Yarışmasına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yarışmaya gösterilen yoğun ilgiden dolayı sonuçlarının açıklanması 2 gün ertelenerek 20 Temmuz 2010 Salı gününe alınmıştır. Yarışma sonuçları yine bu başlık altında duyurulacaktır.
öncelikle kazanan arkadaşa tebriklerimi, diğerlerine ise geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. bir yarışmanında böylece sonuna geldik. nefes aldığımız sürece zevkler ve renkler arasında ki bu muazzam fark her daim karşımıza çıkacaktır. önümüzdeki yarışmalara bakalım.
Birinci olan arkadası kutlarım, logosu güzel ihtişamlı bir logo. Ama ben paketlerin üzerine ambalaj falan yapılacak bir logo olarak biliyordum ona göre yapmıştım logoyu Ama kazananlar arasındaki favorim ; Samed KIRAR ( Çünkü daha ciddi duruyor )
Birinci olan arkadası kutlarım, logosu güzel ihtişamlı bir logo. Ama ben paketlerin üzerine ambalaj falan yapılacak bir logo olarak biliyordum ona göre yapmıştım logoyu Ama kazananlar arasındaki favorim ; Samed KIRAR ( Çünkü daha ciddi duruyor )