Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

biz büyümek istiyoruz -1

@nick

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Sağ gösterip, sol vurmazlar herhalde.. :))

ben de umarım öyle olmaz, nitekim çoğu arkadaş örnek çalışmaya göre yapmış. mantığım ve evrensel kurallar tüm sponsorlara eşit davranılmalı ve eşit alan verilmedir diyor. dolayısıyla arkadaşlara tavsiyem bu doğrultuda hareket etmeleridir.

ama şöyle bir şey de olabilir ki; alt alta belirtilmiş iki logo ortak sponsor olmuştur. yetkili biri açıklama yazsa yerinde olacak.

herkese başarılar...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
logo şartnamesini

ben de umarım öyle olmaz, nitekim çoğu arkadaş örnek çalışmaya göre yapmış. mantığım ve evrensel kurallar tüm sponsorlara eşit davranılmalı ve eşit alan verilmedir diyor. dolayısıyla arkadaşlara tavsiyem bu doğrultuda hareket etmeleridir.

ama şöyle bir şey de olabilir ki; alt alta belirtilmiş iki logo ortak sponsor olmuştur. yetkili biri açıklama yazsa yerinde olacak.

herkese başarılar...

Sağ gösterip, sol vurmazlar herhalde.. :))

örnek çalışmayı görmemişim, özür dilerim. umarım jüri de bu örnek çalışmaya göre karar verir.

bildiğim kadarıyla toplam 6 sponsor var ve sizin çalışmanızda 5 sponsor gözüküyor (diğer bir kaç çalışmada da böyle bir görüntü var). elbette diyeceksiniz ki "2 logoyu üst üstte koydum" ama bu durum sponsorlar tarafından uygun görülecek bir unsur değil.

bir çalışmada eğer sponsor varsa mutlaka her birine eşit alan tanınmalıdır, sanırım çalışmayı değerlendirecek kişiler için de bir kriter olacaktır bu.

tüm bu görüşler benim kişisel fikrimdir, jüriyi de etkilediğimi sanmıyorum. en azından jürinin uygulayabileceği bir kriteri hatırlatmak istedim.

belirttiğim kriter önemli değilse zaten bir sorun yok.

başarılar...

Teşekkür ederim ilginize. Saygılarımla...

çalışmalarına göre yapılmıştır logoların yerleşimi 2 firmada aynı olabilir

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
başarılar delirem
eğer yalnış saymadıysam logolar eksik

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com