Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

biz büyümek istiyoruz-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
bizbymekistiyoruz2.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılar diliyorum.

(Neden hepsi kız çocuğu?) :)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Özür dilerim ama belirtmeden geçemeyeceğim :( Üzgünüm.

Kullanılan "stock" fotoğraflar (yani kız çocukları) aynı kişi. Bu beni açıkçası hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Ve ne ilginçtir ki sloganı da ("BİZ" büyümek istiyoruz) olarak seçmişsiniz. Oradaki görseller TEK bir kız çocuğunun farklı görselleri. Yani BİZ olabilmesi için farklı kişilikler kullanılması daha uygundu. Elinize, emeğinize sağlık. Saygılarımla... (Bu sadece gelişmek ve geliştirmek amaçlı yapılmış bir yorumdur. Yanlış anlaşılmak istemem) Başarılar... :)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
evet haklısın

Özür dilerim ama belirtmeden geçemeyeceğim :( Üzgünüm.

Kullanılan "stock" fotoğraflar (yani kız çocukları) aynı kişi. Bu beni açıkçası hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Ve ne ilginçtir ki sloganı da ("BİZ" büyümek istiyoruz) olarak seçmişsiniz. Oradaki görseller TEK bir kız çocuğunun farklı görselleri. Yani BİZ olabilmesi için farklı kişilikler kullanılması daha uygundu. Elinize, emeğinize sağlık. Saygılarımla... (Bu sadece gelişmek ve geliştirmek amaçlı yapılmış bir yorumdur. Yanlış anlaşılmak istemem) Başarılar... :)

tek bir kız çocuğu olduğuna eminmisiniz onuz olamazlarmı yani değilmi? yanlış anlaşılma olmaz merak etme !teşekkürler

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
tek bir kız çocuğu olduğuna eminmisiniz onuz olamazlarmı yani değilmi? yanlış anlaşılma olmaz merak etme !teşekkürler

Eminim, çünkü aynı fotoğraflar benim arşivimde de var... Eğer bu fotoğrafların orijinalleri bende de olmasaydı ve görmeseydim zaten böyle bir yorum yapmazdım. Saygılarımla... (Yaptığım yorumlarda art niyet aramayınız lütfen, eleştiri sadece gelişmek ve geliştirmek amaçlıdır.)

İlginize teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...