lisiaa
🌟Usta Tasarımcı🌟
hoşgeldin :smile:
Dayanamazsın işte böyle
Hoşgeldin
hoşbuldukk kızlar
hoşgeldin :smile:
Dayanamazsın işte böyle
Hoşgeldin
Somurtuk iş yaparsan çalışmalarda somurtuk olur ona göre :rofl::rofl: Uyku problemi mi yaşıyorsun yoksa![]()
hoşbuldukk kızlar![]()
Yha bayramdan sonra pamukkalaye falan gittim onun yorgunluğu orayı bırakmak istememem ee koskoca 9 günlük tatil bitiyor ve işe devam adapte olamadım valla daha...
hoşbulduk şekerim
valla bende inci felan yok dağıttım ben bu bayram :rofl:
Benden duymuş olmayın ama bizim şu Martin var ya artık bizi küçük görüyormuş, bla blaya tepeden bakıyormuş, hiç gelmiyor zaten görüyorsunuz ki.Aman aramızda kalsın gene:rofl:
Arkadaşlar bişey soracağım.Yazmak için uygun bi yer bulamadım.Bana kız kulesinin corelde çizilmiş vektörel hali lazım .acaba yardımcı olabilecke olan var mı?
Canın sağolsun bizimkileri bölüşürüz
Gülse Birselin yeni dizisi 2012 ocak ayında başlıyormuş![]()
Yeni mi çözdün olayı nil şekerim. Ohooo daha neler varda biraraya geldiğimizde anlatırım artık![]()
![]()
https://www.grafikerler.net/arama/sonuc/7082493
Şuraya bir bakın istersen![]()
Anlat anlat kız bizbizeyiz şurda merak ettimBizim yerin kulağı yok merak etme,çektim ben onu :rofl::rofl:
Sonra dedikoducu der bize diline düşmektense çikolatalarımı çöpe atarım daha iyi![]()
![]()
Çikolatalarını niye çöpe atıyorsun kız getir yeriz :rofl:
Benden çikolata istemek büyük cesaret
Dua et şekerimsin yoksa düelloya davet kartı gönderirdim sana![]()
Şeker indiriminden yırttık desene :rofl::rofl:
Sende çikolata delisi olmalısınHormonlar çekiyor sanırım bende devamlı yiyiciyim, çok sadığımdır bu konuda
Hatta şu an çikolata almaya gidiyordum :rofl:
Büyük aşkım çikolatam, ramazanda kötü bir süreç geçirdik ama şuan ilişkimiz süper![]()
![]()
Aklıma şey geldi Axe ın bir reklamı vardı çikolata adam çok komikti![]()
Öyle bişef fena olmazdı hani![]()
Bizimde gayet düzeyli bir ilişkimiz var, çok mutluyuz
Ayy evet o reklamı hatırlıyorum.Birde şey vardı biskrem reklamımıydı hatırlamıyorum ısırıp bırakıyorlardı odanın içi çikolata doluyordu :rofl:
En sinir bozucu olansa, eti tutku reklamları hiç ilgi uyandırmıyor
Ama ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz tüketiciye bir şekilde ulaşır![]()
Aman allahım kesinlikle çok sinir bozucu tutku reklamları :worried: Bide biscolata reklamı vardı bir takım apaçi kadın tepiniyorlardıHiç bir zaman çikolatayla bağdaştıramadığım ve beni biscolatadan ciddi anlamda soğutan bir reklamdı
![]()
bu da benimki
![]()
En sevdiğim araba reklamları![]()
Araba reklamı izledikten sonra başıma bir maske elime de bir torba alıp banka yolunu tutasım geliyor
Tanıştırayım![]()
Benimki
![]()
bu da benimki
![]()
Seninkide güzelmiş ama rengini görünce hasta olasım geliyor![]()
Şu daha iyi sanki
![]()
İşte buda benimki.İçerisindeki de şöförüm Ednan Bey :rofl::rofl:
![]()
Seninkide şirinmiş![]()
İşte buda benimki.İçerisindeki de şöförüm Ednan Bey :rofl::rofl:
![]()
daha iyi gibisi olan biraz pahalı
bak bu sarının 2003-2004 modelleri 20.000 lira civarında