Günaydın gaga
kuzu duymuyorsun ben sana bağırıp duruyorum :smile: bea bende özledim sizi valla ben aslında hergün giriyorum ama biraz geç oluyor ev hanımı oldum artık bea ben :rofl: öle seçiciyim biraz iş bakıyorum... senin nasıl gidio okul iyidir inş...
nasılsın topraam beaa bak görüonmu bisimki kof çıktı kayboldu öbür toprak neoldu acep? sen neler yapıosun beaa başladınızmı derslere ?? :![]()
Ehhh iyi gibi topraam yaa gene öküz gribine yakalandım hastalıklı tavuklar gibiyim vallahaDersler başladı o yüzden çok uğrayamıyorum buralara
Sizler nasılsınız bakayım ?
kuzu duymuyorsun ben sana bağırıp duruyorum :smile: bea bende özledim sizi valla ben aslında hergün giriyorum ama biraz geç oluyor ev hanımı oldum artık bea ben :rofl: öle seçiciyim biraz iş bakıyorum... senin nasıl gidio okul iyidir inş...
nasılsın topraam beaa bak görüonmu bisimki kof çıktı kayboldu öbür toprak neoldu acep? sen neler yapıosun beaa başladınızmı derslere ?? :![]()
Ehhh iyi gibi topraam yaa gene öküz gribine yakalandım hastalıklı tavuklar gibiyim vallahaDersler başladı o yüzden çok uğrayamıyorum buralara
Sizler nasılsınız bakayım ?
İşyerine yeni bi baskı makinası aldık, arkadaş nefes alamıyorum. :sweating:
Yanıma arkadaş arıyoruz bulamıyoruz birtürlü.
:crying:
Aldığımız makina 320cm genişliğinde dış mekan baskı makinası,
250cm liği vardı şimdi iki oldu kafayı sıyırcam vAllaa,
bana iş arayan arkadaş yollayın...
ben Gelirim Abi1250 tl maaş artı sigorta artı yemek artı prim artı ikramiye haftada 2 gün izin yılda 14 gün izin ve tatil isterim :rofl:
karşılarsan haftaya geleyim abi![]()
Namasteee izinler hariç teklif fena değil.hem kalacak yerde istemedi...
diğer makina için kafayı sıyıracak bir eleman çıktı şşşşttttttt nerdesin yaaa![]()